2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 3 Aralık 2020 #51 hamzaemir12 dedi: Karabasan felç değil bir cin türüdür gece üstüne çöker inek üstüne ıturmuş gibi hissedersin soğru kaynaklara bakın lütfen Genişletmek için tıkla... Ayet atabilir misin? Hadis değil Ayet istiyorum.
hamzaemir12 dedi: Karabasan felç değil bir cin türüdür gece üstüne çöker inek üstüne ıturmuş gibi hissedersin soğru kaynaklara bakın lütfen Genişletmek için tıkla... Ayet atabilir misin? Hadis değil Ayet istiyorum.
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 3 Aralık 2020 #52 Yumak dedi: O yüzden müslüman İran'da türban zorunlu değil mi hristiyana zorla türban taktırmak saygı mı? (İranlıyım merak etmeyin) Genişletmek için tıkla... O Ülkenin sorunu.
Yumak dedi: O yüzden müslüman İran'da türban zorunlu değil mi hristiyana zorla türban taktırmak saygı mı? (İranlıyım merak etmeyin) Genişletmek için tıkla... O Ülkenin sorunu.
Yumak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 1.976 Çözümler 7 Yer Kocaeli 3 Aralık 2020 #53 249580 dedi: Çoktan din tartışmasına döndü ama uzatmanın bir manası yok. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam.
249580 dedi: Çoktan din tartışmasına döndü ama uzatmanın bir manası yok. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam.
Pop Smoke Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2017 Mesajlar 1.390 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer 092MLBOA 3 Aralık 2020 #54 alpethz dedi: Karabasan gerçek mi psikolojik mi çok korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer Müslüman isen gerçek olduğunu bilmelisin. Karabasan bir cin çeşididir ve en zayıf türüdür. Okuduğunuz en ufak bir dua sonucunda direkt yok olacaktır. Eğer Müslüman değilseniz de uyku felci olarak tanımlayabilirisiniz.
alpethz dedi: Karabasan gerçek mi psikolojik mi çok korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer Müslüman isen gerçek olduğunu bilmelisin. Karabasan bir cin çeşididir ve en zayıf türüdür. Okuduğunuz en ufak bir dua sonucunda direkt yok olacaktır. Eğer Müslüman değilseniz de uyku felci olarak tanımlayabilirisiniz.