E emrrsyman Zeptopat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #1 Sistemim eski olduğu için ve nostalji olsun diye Windows 7 Home Basic sürüm ISO indirdim fakat hiçbir SHA değeri uyuşmuyor. Bu SHA değeri uyuşmaması çok risk oluşturur mu veya ne kadar önemli? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-05-21 005713.png 118,6 KB · Görüntüleme: 43 Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2024
Sistemim eski olduğu için ve nostalji olsun diye Windows 7 Home Basic sürüm ISO indirdim fakat hiçbir SHA değeri uyuşmuyor. Bu SHA değeri uyuşmaması çok risk oluşturur mu veya ne kadar önemli?
Çözüm Adrastos 21 Mayıs 2024 emrrsyman dedi: Evet hocam fakat hata bende çünkü. ZIP'den çıkarmadan SHA değerini sorguladım ZIP'den çıkartıp. ISO halini tekrar yapınca uyuştunu gördüm. Genişletmek için tıkla... ZIP'ten çıkarıldıktan sonra uyuşuyorsa sorun yok. Aynı dosyayı indirmişsiniz, bir değişikliğe uğramamış demektir.
emrrsyman dedi: Evet hocam fakat hata bende çünkü. ZIP'den çıkarmadan SHA değerini sorguladım ZIP'den çıkartıp. ISO halini tekrar yapınca uyuştunu gördüm. Genişletmek için tıkla... ZIP'ten çıkarıldıktan sonra uyuşuyorsa sorun yok. Aynı dosyayı indirmişsiniz, bir değişikliğe uğramamış demektir.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.181 Makaleler 17 Çözümler 468 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #2 SHA değerinin uyuşması önemli. Technopat üzerinden mi indirildi ISO? Artı 0 Eksi
KS KS E emrrsyman Zeptopat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #3 Adrastos dedi: SHA değerinin uyuşması önemli. Technopat üzerinden mi indirildi ISO? Genişletmek için tıkla... Evet hocam fakat hata bende çünkü. ZIP'den çıkarmadan SHA değerini sorguladım ZIP'den çıkartıp. ISO halini tekrar yapınca uyuştunu gördüm. Artı 0 Eksi
Adrastos dedi: SHA değerinin uyuşması önemli. Technopat üzerinden mi indirildi ISO? Genişletmek için tıkla... Evet hocam fakat hata bende çünkü. ZIP'den çıkarmadan SHA değerini sorguladım ZIP'den çıkartıp. ISO halini tekrar yapınca uyuştunu gördüm.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.181 Makaleler 17 Çözümler 468 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #4 emrrsyman dedi: Evet hocam fakat hata bende çünkü. ZIP'den çıkarmadan SHA değerini sorguladım ZIP'den çıkartıp. ISO halini tekrar yapınca uyuştunu gördüm. Genişletmek için tıkla... ZIP'ten çıkarıldıktan sonra uyuşuyorsa sorun yok. Aynı dosyayı indirmişsiniz, bir değişikliğe uğramamış demektir. Artı 0 Eksi Çözüm
emrrsyman dedi: Evet hocam fakat hata bende çünkü. ZIP'den çıkarmadan SHA değerini sorguladım ZIP'den çıkartıp. ISO halini tekrar yapınca uyuştunu gördüm. Genişletmek için tıkla... ZIP'ten çıkarıldıktan sonra uyuşuyorsa sorun yok. Aynı dosyayı indirmişsiniz, bir değişikliğe uğramamış demektir.