Doktora git ama ilaç almaya değil sağlıklı olmak için uyuyamamanın çözümü uyku ilacı almak değildir dostum vitaminlerin eksikliklerin bunlara bakılmalı bir sporcu olarak bir çok farklı sebebin bir soruna fazlaca yol açtığını gördüm eğer sebebi bulursan sorunu da çözersin kan değerlerine bir baktır doktor ile görüş uyku kaliteni arttıracak takviyeler kullanabilirsin daha sonra tekrar çözümü düşünürsün eğer işe yaramaz ise.
Sırayla deneyeceğin şeyler var hayatını düzene sokmak uyku saatleri belki yeterince yorulmuyorsun açıkçası evden iş yaptığım zamanlar ve ekstra dil çalıştığım zamanlar çok yorgun gibi çökerdim ve uyku uyuyamayıp gece saatlere kadar kalırdım ama ne odaklanabilirdim ne önümdekini anlayabilirdim.
Bu durumun çözümü ise kendini fiziksel olarak yorman 11 saat mesai yaptığım bir iş mışıl mışıl uyku uyumama vesile oldu açıkçası
beraberinde hayatımdan bir çok şeyi götürdü ama sorunun kaynağına inmek zor olmadı hayatında spor yoksa spor ekleyip koşu, bisiklet ve ağırlık çalışmak gibi şeyler deneyebilirsin kendini yorabilmek için sabah güne başlamak için hava alarak yapabileceğin bir spor güzeldir geceni güzel geçirmek için ise gün içini bitirdikten sonra fiziksel olarak son darbeyi vuracak bir şeyler.
Umarım kendimi ifade edebilmişimdir yaşına bağlı olarak değişkenlik gösteren şeyler var istediğini sorabilirsin.