Uyuyor musunuz?

Omer7hd

Picopat
Yer
Santa Fe
Daha fazla  
Merhaba, gece sıkıldım sizle konuşayım dedim. Sabahlıyor musunuz, yaşınız kaç, ilerdeki hayaliniz / düşündüğünüz meslek ne? En sevdiğiniz oyun ve oyun serisi /dizi ve en sevdiğiniz sporcu? Sohbet edelim.

Ben başlıyorum.

Yaşım 15, ilerideki hayalim futbolcu olabilmek. Tabii ki Türkiye'de torpil olduğu için pilot da olabilirim. En sevdiğim oyun Fortnite ve Minecraft seri olarak AC serisi ve GoW serisi. En sevdiğim dizi Kurtlar Vadisi. En sevdiğim sporcu tüm zamanların en iyisi Leo Messi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, gece sıkıldım sizle konuşayım dedim. Sabahlıyor musunuz, yaşınız kaç, ilerdeki hayaliniz / düşündüğünüz meslek ne? En sevdiğiniz oyun ve oyun serisi /dizi ve en sevdiğiniz sporcu? Sohbet edelim.

Ben başlıyorum.

Yaşım 15, ilerideki hayalim futbolcu olabilmek. Tabii ki Türkiye'de torpil olduğu için pilot da olabilirim. En sevdiğim oyun Fortnite ve Minecraft seri olarak AC serisi ve GoW serisi. En sevdiğim dizi Kurtlar Vadisi. En sevdiğim sporcu tüm zamanların en iyisi leo Messi.

Tıp okumak istiyorum en sevdiğim oyun serisi Resident Evil en sevdiğim oyun RE Village en sevdiğim dizi Dexter en sevdiğim sporcu ise Stephen Curry. :)

Ben başlıyorum.

Yaşım 15, ilerideki hayalim futbolcu olabilmek. Tabii ki Türkiye'de torpil olduğu için pilot da olabilirim. En sevdiğim oyun Fortnite ve Minecraft seri olarak AC serisi ve GoW serisi. En sevdiğim dizi Kurtlar Vadisi. En sevdiğim sporcu tüm zamanların en iyisi Leo Messi.
Sabahladığım çok nadir zamanlar oluyor. 26 yaşındayım, ilerideki hayalim yurtdışında yaşamak. Mesleğim var, memurum. Mesleğimi değiştirmeyi düşünmüyorum. Oyun ile ilgilenmiyorum. En sevdiğim dizi “bizimkiler. Yeni dizileri izlemiyorum. En sevdiğim sporcu Zehra Güneş.

Sabahladığım çok nadir zamanlar oluyor. 26 yaşındayım, ilerideki hayalim yurtdışında yaşamak. Mesleğim var, memurum. Mesleğimi değiştirmeyi düşünmüyorum. Oyun ile ilgilenmiyorum. En sevdiğim dizi “bizimkiler. Yeni dizileri izlemiyorum. En sevdiğim sporcu Zehra Güneş.
İnşallah ileride yurt dışında yaşarsınız..

Ben başlıyorum.

Sabahlamam nadir oluyor genelde, yaşım 14, ileride yazılım mühendisi olmak istiyorum, en sevdiğim oyun Roblox :C, en sevdiğim dizi Prison Break

Sabahlamıyorum, yaşım 23, hayalim güzel bir düzen kurmak, meslek planım yok mühendislik okuyorum, en sevdiğim oyun Witcher 3, en sevdiğim dizi Kurtlar Vadisi son olarak en sevdiğim sporcu Ronaldo.
Tek Ronaldo hariç hepsi güzel . Mühendislik iyi para kazanıyor diye biliyorum umarım olursunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı