2 kere doktora gittim. İlkini İstanbul'da özel bir hastaneye gittim ve mercek gibi bir şeyle bakıp uyuz göremediğini söyledi. Ama uyuz ihtimali olduğunu da söyledi. Bir krem verdi ama hiçbir etkisi olmadı. Denizli'de tekrardan bir hastaneye gittim ve doktorda köylümüz çıktı şansa.Doktora gitmeden iyileşen bir aptal olarak şöyle anlatayım hocam, başlarda krem vs kullanmadım duş aldığımda sürekli kaşıntı olduğu için ayda 1 duş alıyordum toplam 2 ay sürdü, ilk ay kaşınan yerlerimi permatik ile kaşıyarak kanatıp kabuk bağlatıp belli süre kaşınmamasını sağladım, sonrasında ise annemin çok eskiden kullandı bir krem vardı ondan aldı onu kullandım ve iyileştim, hocam size tavsiyem benim gibi üşenip doktora gitmemezlik yapmayın gidin, vücut direncim bayıldı ve şu an daha lanet bir şeyle uğraşıyorum ve yine üşenip hastaneye gitmeyip her gün kendime zarar veriyorum, ve yaklaşık 6 aydır gece gündüz aralıksız kaşınıyorum, uyuz daha iyiydi en azından sadece geceydi krem sürünce falan geçiyordu, bu arada geçme süresi en az 1 2 ayı buluyor en azından tamamen bitmesi, bitmeye yakın hafif kaşıntı olur sonra tamamen biter.
2 kere doktora gittim. İlkini İstanbul'da özel bir hastaneye gittim ve mercek gibi bir şeyle bakıp uyuz göremediğini söyledi. Ama uyuz ihtimali olduğunu da söyledi. Bir krem verdi ama hiçbir etkisi olmadı. Denizli'de tekrardan bir hastaneye gittim ve doktorda köylümüz çıktı şansa.direkt uyuz olduğunu söyledi ve ilaç verdi işte. Krem bitti ama gene de emin olamıyoruz geçti mi, geçmedi mi diye. Kaşıntılar büyük oranda azaldı. Gene de geçtiğini sanmıyorum, vücudumun daha önce kaşınmayan yerleri kaşınıyor arada. Eczaneden kükürt sabunu aldım kullandım. Eczaneci uyuz için bir losyon olduğunu ve 2 kullanımda tamamen geçirdiğini söyledi. Ama ellerinde yokmuş. Pazartesi gidip onu alıp kullanacağım bir de.
Hocam hastalığın son durumu nedir geçti mi?2 kere doktora gittim. İlkini İstanbul'da özel bir hastaneye gittim ve mercek gibi bir şeyle bakıp uyuz göremediğini söyledi. Ama uyuz ihtimali olduğunu da söyledi. Bir krem verdi ama hiçbir etkisi olmadı. Denizli'de tekrardan bir hastaneye gittim ve doktorda köylümüz çıktı şansa.Direkt uyuz olduğunu söyledi ve ilaç verdi işte. Krem bitti ama gene de emin olamıyoruz geçti mi, geçmedi mi diye. Kaşıntılar büyük oranda azaldı. Gene de geçtiğini sanmıyorum, vücudumun daha önce kaşınmayan yerleri kaşınıyor arada. Eczaneden kükürt sabunu aldım kullandım. Eczaneci uyuz için bir losyon olduğunu ve 2 kullanımda tamamen geçirdiğini söyledi. Ama ellerinde yokmuş. Pazartesi gidip onu alıp kullanacağım bir de.
Tedavi süreci sancılı kıyafet evdeki çoğu eşyaya zemine tutunabilen bir canlı, yani sadece kendinizi temizlemek yetmez evdeki her şeyden arınmalıdır aksi taktirde kurtulamazsınız. Kıyafetler siyah çöp poşetleri içinde güneş görmeli, güzelce ütülenmeli vs birçok iş istiyor. Geleyim sadede biz en az 10 15 farklı ilaç kullandık ev yapımı, hazır kremler vs en son bir tanesi işe yaradı ismi: Wilkinson % 12.5 pomat iğrençtir ama çok etkili hisse ve kokuya katlanırsanız çözümdür kendisi
Evet, şu an tamamen iyileştik ailecek. Bir sorun kalmadı. İyileşme sürecinde aşırı hijyen gerçekten önemli. Herkes uysun, 1 kişi uymasın gene iyileşemezsiniz. Xabion gerçekten iyi geldi. Xabion kremi 3 gün kullandıktan sonra kükürt sabunu aldım. Kükürt sabununu 1 hafta kullandım. Ama sık kullanmak çok da iyi bir fikir değil herhal. Zararları olabilir, emin değilim. Ufak ufak tahriş etmişti vücudu. Günlük olarak giyilen kıyafetler ve yatak çarşafları yıkandı. Yerleri her gün sildik.Hocam hastalığın son durumu nedir geçti mi?
Evet, herkesin düzgünce verilen kremleri kullanması ve aşırı hijyenik olması gerekiyor. Herkes uysun, 1 kişi uymasın tekrardan çok hızlı bir şekilde yayılıyor. Konuya bayadır girmiyordum.ev halkının doğru dürüst kullanmamasından geçmiş değil.