Kranvagn53 Decapat Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #1 Arkadaşlar merhaba uyuza yakalanmışım doktor ilaç falan verdi ama rapor falan yazmadı. Üniversite gidiyorum tam da vize haftasına denk geldi KYK yurdunda kalıyorum sizce karantinaya alırlar mı çok korkuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2024
Arkadaşlar merhaba uyuza yakalanmışım doktor ilaç falan verdi ama rapor falan yazmadı. Üniversite gidiyorum tam da vize haftasına denk geldi KYK yurdunda kalıyorum sizce karantinaya alırlar mı çok korkuyorum.
DoktorBey19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.030 Makaleler 2 Çözümler 15 19 Nisan 2024 #2 Karantinaya almalılar, yoksa salgına dönüşebilir. Korkulacak bir şey yok, bu bir hastalık ve herkeste olabilir. Geçmiş olsun.
Karantinaya almalılar, yoksa salgına dönüşebilir. Korkulacak bir şey yok, bu bir hastalık ve herkeste olabilir. Geçmiş olsun.
Kranvagn53 Decapat Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #3 DoktorBey19 dedi: Karantinaya almalılar, yoksa salgına dönüşebilir. Korkulacak bir şey yok, bu bir hastalık ve herkeste olabilir. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Usta rapor da yazmadı sadece ilaç vizeler bitsin hemen gideceğim eve şimdi üniversite de duyulur ondan korkuyorum DoktorBey19 dedi: Karantinaya almalılar, yoksa salgına dönüşebilir. Korkulacak bir şey yok, bu bir hastalık ve herkeste olabilir. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Rapor yazmadığı için sistemde gözükmez değil mi?
DoktorBey19 dedi: Karantinaya almalılar, yoksa salgına dönüşebilir. Korkulacak bir şey yok, bu bir hastalık ve herkeste olabilir. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Usta rapor da yazmadı sadece ilaç vizeler bitsin hemen gideceğim eve şimdi üniversite de duyulur ondan korkuyorum DoktorBey19 dedi: Karantinaya almalılar, yoksa salgına dönüşebilir. Korkulacak bir şey yok, bu bir hastalık ve herkeste olabilir. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Rapor yazmadığı için sistemde gözükmez değil mi?