Bilemiyorum hocam bana uzak gibi geldi. Bir de ayni cadde uzerinde sayilir bulundugumuz mekanlar. Kurye dumduz geliyor yani bu mesafeyi. Yine de bu islerden anlayan varsa bilgi almak istedim.
Salla gitsin kanka babanın oğlu mu işi bu adamların getirecekler tabii. Ben gece 3-4 gibi sipariş verdiğimde sadece bahşiş veriyorum. Ki zaten bildiğim kadarıyla geceleri kazançları artıyor (?).
Bilemiyorum hocam bana uzak gibi geldi. Bir de ayni cadde uzerinde sayilir bulundugumuz mekanlar. Kurye dumduz geliyor yani bu mesafeyi. Yine de bu islerden anlayan varsa bilgi almak istedim.
Merhaba basliktan da anlasilacagi uzere, evime yakin ama dukkanimiza uzak bir restorandan yemek soyluyorum. Restoranin kendi kuryesi olmadigi icin g***r firmasinin kendi kuryesi getiriyor yemegi. Bu tarz kuryeler paket basina ucret aliyor diye duymustum, benim yuzumden gec kalıyor olabilirler mi? Ona gore baska bir yere yonelecegim. Genelde gelen kuryeye özür amaclı bahsis de veriyorum ama vicdanen rahat etmiyorum bazen. Aydinlatir misiniz?
Alakası yok zaten size uzak kalsaydı veya geç kalma olayı olsaydı sistem yani Trendyol Go getir Migros yemek senin oraya bu restorant hizmet vermiyor der.
Merhaba basliktan da anlasilacagi uzere, evime yakin ama dukkanimiza uzak bir restorandan yemek soyluyorum. Restoranin kendi kuryesi olmadigi icin G***r firmasinin kendi kuryesi getiriyor yemegi. Bu tarz kuryeler paket basina ucret aliyor diye duymustum, benim yuzumden gec kaliyor olabilirler mi? Ona gore baska bir yere yonelecegim. Genelde gelen kuryeye özür amaclı bahsis de veriyorum ama vicdanen rahat etmiyorum bazen. Aydinlatir misiniz?
Vay be hocam sizin gibi ince düşünceli adam kaldı mı memlekette. Adamların işleri bu, bırakın vicdanen rahat etmeyi bahşiş vermeniz bile büyük lütuf. Helal olsun vallahi çok takdir ettim.
2.7 değil 27 bile olsa bu iş için para alıyorsa yapacak.
İnsanlara karşı bu kadar iyi niyetli olmayın siz kaybedersiniz bu arada naçizane önerim hadsizlik olarak algılamayın lütfen.
Vay be hocam sizin gibi ince düşünceli adam kaldı mı memlekette. Adamların işleri bu, bırakın vicdanen rahat etmeyi bahşiş vermeniz bile büyük lütuf. Helal olsun vallahi çok takdir ettim.
2.7 değil 27 bile olsa bu iş için para alıyorsa yapacak.
İnsanlara karşı bu kadar iyi niyetli olmayın siz kaybedersiniz bu arada naçizane önerim hadsizlik olarak algılamayın lütfen.
Estağfurullah ne demek. Söylemleriniz için teşekkür ederim öncelikle. Kurye bana getirirken birden fazla sipariş dagitarak geliyor zannediyordum sandigim gibi değilmiş. Pakedi verip başka paket almaya gidiyorlarmış. Bana ulastiracaklari süreyle daha fazla paket atarlar diye düşündüm. Bundan sonra rahatım o zaman