Uzak bağlantı ile bilgisayardan dosya çekilebilir mi?

Vitaesmourte

Hectopat
Arkadaşlar, benim arkadaşım benim bilgisayardaki sorunu çözmek için Windows 10'daki uzaktan bağlanma özelliğiyle benim PC'ye bağlandı ama acaba benim PC'den kendi PC'sine dosya atabilir mi? Atabiliyorsa kaç GB dosya atabilir kendine? 2 GB üstü atabiliyor mu? Merak ettim, galiba bu yöntem güvenli değil =(
Bu arada benim pc'den kendi pc'sine bağlandı kendi ayarlarına baktı Onun pc'sinden bağlanmadık.

Son düzenleme:
Bilgisayar'ın başındaydım ama arada telefonuma bakıyordum pürdikkat kendi bilgisayarıma bakmadım :D teşekkür ederim bu arada bilgin için

O kadar kısa sürede büyük dosyaları alabileceğini sanmıyorum ve programına göre de senin kendi mousen ile onay vermen gerekir. Tabii ne kullandınız bilmiyorum ama AnyDesk de öyle.

O kadar kısa sürede büyük dosyaları alabileceğini sanmıyorum ve programına göre de senin kendi mousen ile onay vermen gerekir. Tabii ne kullandınız bilmiyorum ama AnyDesk de öyle.
Windows'a ait ara bölümünde uzaktan masaüstü bağlantısı var ya oradan yaptık. herhangi bir program kullanmadı pc'de var olan windows'a ait olan özelliği kullandı

Evet, uzak masaüstü ile dosya aktarımı yapar ve siz görmezsiniz. Fakat 20gb bir dosyayı transfer ederken de görürsünüz yani. Çünkü 20gb dosyayı saniyeler içinde bilgisayarına indirmesi için hem kendinin 1gbps hem sizin 1gbps internete sahip olmanız gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı