Uzak Doğu aşçılık mesleği yapılır mı?

Merhaba, ben bu yaz staj yapacak bir aşçı adayıyım. Merak ettiğim birkaç şey var. Staj yapacağım yeri hangi kriterlere göre seçebilirim. Siz benim yerimde olsanız neye dikkat ederdiniz? Staja gitmeden önce nelere dikkat etmeliyim, neler yapmalıyım?

Öncelikle iş yeri, iş sağlığı ve güvenliği kriterlerini taşıyor mu? Temizlik ve hijyen kuralları yapılıyor mu? Denetlemelere tabii mi? Gelen ürünlerin içerisinde katkı maddesi kullanılıyor mu? Çalışma ortamı iş performansı için yeterli donanımlara sahip mi? Çalışma arkadaşları yeterli vizyon ve disipline sahip mi? Tüm bunlar ilk başta zor gibi görünsede staj döneminde atlatılan tüm zorluklar gelecek adına umut verici bir sürece doğru götürür. Umarım senin adına gelişime açık tüyoları verebilmişimdir.

Staja gitmeden bilmem yapabilmem gereken bir şey var mı? Çoğu şeyi orada öğretiyorlar diye biliyorum.

Staja gitmeden bilmem yapabilmem gereken bir şey var mı? Çoğu şeyi orada öğretiyorlar diye biliyorum.

Yapman gerekenle alakalı şeyleri zaten belirttim bir önceki yazımda. Umarım öğretici şekilde stajına destek olurlar.

Yapman gerekenle alakalı şeyleri zaten belirttim bir önceki yazımda. Umarım öğretici şekilde stajına destek olurlar.

Mutfak becerileri olarak demiştim çünkü çok bilgili değilim.

Şuan napıyorsunuz bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…