Uzak masaüstü bağlantısı ile Razer mouse makro çalıştırma

OGuden

Megapat
Daha fazla  
Meslek
İnsan Kaynakları
Merhabalar.
Günün 8-9 saatini ofiste geçiriyorum ve evimdeki bilgisayarımda sürekli oynadığım oyun açık. Bilgisayarıma ara ara Chrome Desktop Remote ile bağlanıp oyuna bakıyorum ve yer yer müdahale etmem gerekiyor ancak oyun sanal makineleri engellemek amacıyla uzaktan yapılan bağlantıda klavye kullanımını engelliyor.
Evdeki bilgisayarımda kullandığım mouse Razer Basilisk V3. Bu mouse'da makro imkanı var ancak şimdiye kadar hiç kullanmadım.
Konu ile ilgili sorum şu; mouse'un makro tuşuna atayacağım tek basımlık bir makroyu uzaktan bilgisayarıma bağlandığımda ekranımdan çalıştırabilir miyim? Bunu yaparak oyunun gelen komutu sanki bilgisayarın fiziksel donanımından geldiğini görmesini sağlayarak klavye engelini mouse programı aracılığıyla aşmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, hocam hangi serverda oynuyorsunuz Bende mantisdeyim yaklaşık 3 yıldır araştırıyorum öyle bir şey yok

Merhaba . Aslında bunu aşanlar var ancak onlar direkt farklı farklı yazılımlar ile yapıyor. Ben elimdeki cihazı değerlendirmek istedim. Çok enteresandır az önce uzaktan bağlanıp Razer Synapse üzerinden makro ekledim, yani klavyem çalıştı, tuş vuruşlarımı algıladı ancak not defterine dahi denesem algılamıyor. Çözeceğim az kaldı

Windows 10 Pro işletim sistemi var ise bilgisayarda, uzak masaüstü ayarını aç, sonrasında Radmin VPN indir ve iş bilgisayarıyla ev bilgisayarını aynı ağa bağla ve ev bilgisayarının Radmin IP'si ile olduğun bilgisayardan uzak masaüstü bağlantısı ile bağlan, bu sefer bilgisayar sunucu gibi olduğundan uzak bağlantı olarak algılamayabilir (iş yerinde kullandığımız bir uygulama AnyDesk TeamViewer falan koruması var açılmıyor ama böyle açılıyor) denemekte fayda var
olursa çözüm işaretlermisin.

Maalesef Windows 11 Home sahibiyim ama sanırım pro versiyonuna yükselteceğim. Bunu denediğimde mutlaka dönüş yapar, çözüm olur ise işaretlemeyi gerçekleştiririm. Öneri için teşekkür ederim.

Merhaba, hocam hangi serverda oynuyorsunuz Bende mantisdeyim yaklaşık 3 yıldır araştırıyorum öyle bir şey yok
Kardeşim ben çözümü buldum. Bana ulaşırsan sana tarif edebilirim.

Son düzenleme:
Sana nasıl ulaşabilirim Buradan tarif eder misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…