Burak_Dalkiran Kilopat Katılım 7 Nisan 2014 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2014 #1 Windows'a geçtiğimden beri Uzak Masaüstü Bağlantısının ne işe yaradığını bilmiyordum. Bir gün kullanayım dedim çok zor bir işmiş gözüküyor. Hangi ayarları kullanmalıyım? Bilgisayarlarımın özellikleri birisi Windows 8 diğeri ise Windows 8.1.
Windows'a geçtiğimden beri Uzak Masaüstü Bağlantısının ne işe yaradığını bilmiyordum. Bir gün kullanayım dedim çok zor bir işmiş gözüküyor. Hangi ayarları kullanmalıyım? Bilgisayarlarımın özellikleri birisi Windows 8 diğeri ise Windows 8.1.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 31 Mayıs 2014 #2 Bu özellik genelde sunuculara bağlanırken kullanılıyor. Normal kullanıcılar bunun yerine Teamviewer tercih ediyor, çok daha kolay.
Bu özellik genelde sunuculara bağlanırken kullanılıyor. Normal kullanıcılar bunun yerine Teamviewer tercih ediyor, çok daha kolay.