K1RcL Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 9 Çözümler 1 5 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar iki resim arasındaki farkı görüyorsunuz. Ben 1.resimdekinin 2.deki gibi olmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim?? Ek olarak PC'de yöneticiyim. Şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2020
Arkadaşlar iki resim arasındaki farkı görüyorsunuz. Ben 1.resimdekinin 2.deki gibi olmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim?? Ek olarak PC'de yöneticiyim. Şimdiden teşekkür ederim.
ADİL ALPEREN ÇİFTCİ Kilopat Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 377 Çözümler 2 Yer Konya/Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ass.Dr 5 Mayıs 2020 #2 Remote desktop ayarlarına bir göz at, ya da uğraşmak istemiyorum dersen eğer sanırım bunun için yapılmış özel programlar onlara göz at istersen. Artı 0 Eksi
Remote desktop ayarlarına bir göz at, ya da uğraşmak istemiyorum dersen eğer sanırım bunun için yapılmış özel programlar onlara göz at istersen.
KS KS K1RcL Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 9 Çözümler 1 5 Mayıs 2020 #3 ADİL ALPEREN ÇİFTCİ dedi: Remote desktop ayarlarına bir göz at, ya da uğraşmak istemiyorum dersen eğer sanırım bunun için yapılmış özel programlar onlara göz at istersen. Genişletmek için tıkla... peki neden bu farklılık olabilir. Birde bildiğiniz programlar varsa yazar mısınız ? Artı 0 Eksi
ADİL ALPEREN ÇİFTCİ dedi: Remote desktop ayarlarına bir göz at, ya da uğraşmak istemiyorum dersen eğer sanırım bunun için yapılmış özel programlar onlara göz at istersen. Genişletmek için tıkla... peki neden bu farklılık olabilir. Birde bildiğiniz programlar varsa yazar mısınız ?
ADİL ALPEREN ÇİFTCİ Kilopat Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 377 Çözümler 2 Yer Konya/Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ass.Dr 5 Mayıs 2020 #4 K1RcL dedi: Peki neden bu farklılık olabilir. Bir de bildiğiniz programlar varsa yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi ile ilgili olabilir sanırsam, en bilinen program TeamViewer sanırım bu konuda. Artı 0 Eksi
K1RcL dedi: Peki neden bu farklılık olabilir. Bir de bildiğiniz programlar varsa yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi ile ilgili olabilir sanırsam, en bilinen program TeamViewer sanırım bu konuda.