WuziMu Kilopat Katılım 24 Ekim 2016 Mesajlar 220 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mart 2019 #1 Ev internetim taşındığımdan dolayı şu anlık yok. Ben de oyun sunucumu geliştirmek istiyorum ancak makineye bağlanmam mobil verimden ne kadar internet harcar, bilgisi olan yazabilirse sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2019
Ev internetim taşındığımdan dolayı şu anlık yok. Ben de oyun sunucumu geliştirmek istiyorum ancak makineye bağlanmam mobil verimden ne kadar internet harcar, bilgisi olan yazabilirse sevinirim.
I imgenius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2017 Mesajlar 2.653 Makaleler 1 Çözümler 6 31 Mart 2019 #2 Ben 5 dakikada 5 mb harcadım Uzak Masaüstü için. Aynı şekilde oyun sunucum var.
WuziMu Kilopat Katılım 24 Ekim 2016 Mesajlar 220 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mart 2019 #3 imgenius dedi: Ben 5 dakikada 5 mb harcadım Uzak Masaüstü için. Aynı şekilde oyun sunucum var. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler K&A.
imgenius dedi: Ben 5 dakikada 5 mb harcadım Uzak Masaüstü için. Aynı şekilde oyun sunucum var. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler K&A.