Uzak masaüstü İnternet'ini kendi bilgisayarıma bağlamak mümkün mü?

Tharius

Hectopat
Merhaba ,bir konuyu çok merak ediyorum biraz araştırdım ama hiçbir yerde bulamadım sizlere sormak istedim.
Öncelikle konuyu anlatayım bildiginiz üzere uzak masaüstlerinin İnternet'leri 900Mbps gibi bir hız sahip ve bu İnternet'i kendi bilgisayarında.
Kullanmayı kim istemez ki? Bende bunu sormak istedim uzakmasaüstü İnternet'ini kendi bilgisayarımıza bağlayabilir miyiz? Yani o İnternet'i.
Kendi bilgisayarımızda kullanabilir miyiz şimdiden yanıtlarınız için teşekkürler.

Teknik olarak imkansız. İnternet senin altyapınla alakalı bir şey, dijital bir ürün değil aynı evindeki elektrik su gibi fiziksel altyapıya bağlı bir olay

Maalesef hocam, o durum bilgisayar ile ilgili bir durum değil direk altyapı ile alakalı.

Bunu yaptığımız gün, uzay cağına girmişiz demektir.

Mümkün değil.

Bunu yaptığımız gün, uzay cağına girmişiz demektir.

Zaten uzay çağındayız ama fimlerdeki gibi değil.
Uzay cağından kastımıza göre değişebilir bu. Ne mesela, parmak ile bir şıklatarak lambaları yakmak mı? Veya, uzaktan bağlantı ile evimiz de bulunan kameralara bağlanmak mı? Ya da Elon Musk, uzaya SpaceX' yolladı diye mi, Uzay çağındayız?

Bir araştıralım bakalım Uzay'a ilk ayak basan astronot hangi tarihte yapmış bunu..

Neye göre uzay çağındayız, daha evinde bulunan interneti kullanamıyor arkadaş. Bu nasıl uzay cağı. Oçak'dır o Uzay ocağı, adana kebab.

Yazdığım mesajda zaten belirtmişim uzay çağındayız ama filmlerdeki gibi değil.
Zaten uzay çağındayız ama fimlerdeki gibi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…