Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 4 Haziran 2021 #11 rbstsoul dedi: Evet deneme süren dolana kadar program yükleyebiliyorsun. Bir de sanırım Enterprise için paketleri yok, ama kendin bakman daha iyi olur, çünkü bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Peki biz buna ETS falan yükleyebiliyor muyuz?
rbstsoul dedi: Evet deneme süren dolana kadar program yükleyebiliyorsun. Bir de sanırım Enterprise için paketleri yok, ama kendin bakman daha iyi olur, çünkü bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Peki biz buna ETS falan yükleyebiliyor muyuz?
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.509 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 4 Haziran 2021 #12 rbstsoul dedi: Ücretsiz Azure Hesabınızı Oluşturun veya Kullandığınız Kadar Ödeyin | Microsoft Azure Uygulama oluşturmaya, dağıtmaya ve yönetmeye yönelik ölçeklenebilir ve uygun maliyetli hizmetleri kullanmaya başlamak için bir Azure hesabı oluşturun. azure.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Nerden iptal ediliyor? Kartım ön ödemeli (Tosla) olduğu için yapamıyorum.
rbstsoul dedi: Ücretsiz Azure Hesabınızı Oluşturun veya Kullandığınız Kadar Ödeyin | Microsoft Azure Uygulama oluşturmaya, dağıtmaya ve yönetmeye yönelik ölçeklenebilir ve uygun maliyetli hizmetleri kullanmaya başlamak için bir Azure hesabı oluşturun. azure.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Nerden iptal ediliyor? Kartım ön ödemeli (Tosla) olduğu için yapamıyorum.