Uzak mesafe aşkı için neler yapılabilir?

789261

Centipat
Arkadaşlar içimi dökecek bir yer yoktu bende ailem gibi gördüğüm yer yani buraya dökmek istedim. Uzak mesafe bir kızı çok seviyorum ben hayatımda ne aşık oldum bu kadar ne de sevdim. Benim için de ilk. Çalışıyorum belli bir gelirim var ama bu gelirle ne gelecek kurabilir ne de başka bir şey. Korkumdan da açılamıyorum. Instagram'da hayal ettiğim şeyleri beğeniyor görüyorum ama onun benden haberi bile yok. Bir bilse ne kadar sevdiğimi, onu düşündüğümü… seven insan hep bu yolları aşmak zorunda mı? Ne yapabilirim bilmiyorum. Bu kardeşinize ne tavsiye verirsiniz?

Mesela ne kadar uzak mesafe?

Bu kızı nereden taniyorsun bide ozel degilse onuda yaz kanka.
1 yıldır sosyal medyada karşıma çıkıyor. Kesinlikle yazmam etmem, rahatsız olsun istemem. Ya saçma bir şey mi yapıyorum bilmiyorum 20 bin üstü takipçisi var günlük anılarını paylaşıyor öyle. Ben gülüşüne, ona hayran oldum. İmkansızı o yüzden diyorum.

1 yıldır sosyal medyada karşıma çıkıyor. Kesinlikle yazmam etmem, rahatsız olsun istemem. Ya saçma bir şey mi yapıyorum bilmiyorum 20 bin üstü takipçisi var günlük anılarını paylaşıyor öyle. Ben gülüşüne, ona hayran oldum. İmkansızı o yüzden diyorum.
Dostum sana karsi realist konusacagim biraz ama boyle sosyal medyadan influencer tarzi insanlara duygu beslemen hic mantikli degil. Allah bilir o kiza kac erkek sulaniyordur. Senin ki biraz hayalperestlik olmuș :) İstiyorsan yaz denemekten zarar gelmez. En azindan denedimde olmadi dersin. Yuksek ihtimal kiz mesajini bile gormeyecek.

Dostum sana karsi realist konusacagim biraz ama boyle sosyal medyadan influencer tarzi insanlara duygu beslemen hic mantikli degil. Allah bilir o kiza kac erkek sulaniyordur. Senin ki biraz hayalperestlik olmuș :) İstiyorsan yaz denemekten zarar gelmez. En azindan denedimde olmadi dersin. Yuksek ihtimal kiz mesajini bile gormeyecek.
Ya işte influencerlardan ayıran şey hesabını sadece öylesine kullanıyor. Özenti, diğerleri gibi burnu havada bir tip değil. Dikkatimi o yüzden çok çekti. Ama dediğin gibi benimki de hayalperestlik. Belki kimseyi doğal, samimi bulamadığım için sevemedim.

Ne isle mesgulsun reis? Universite okudun mu yada okuyor musun?
Okumadım. Teknisyenim. Ama burda bir gelecek görmediğim için adım atmıyorum. İnan adım atsam ilgisini çekebilirim çünkü adım atacağım yeri çok iyi biliyorum. Ama daha kendi düzenimi kurmadan, onun düzeni oturmadan bir hayale kalkışmak istemiyorum. Yıllardır aşık olmamamın sebeblerinden biride bu.

Okumadım. Teknisyenim. Ama burda bir gelecek görmediğim için adım atmıyorum. İnan adım atsam ilgisini çekebilirim çünkü adım atacağım yeri çok iyi biliyorum. Ama daha kendi düzenimi kurmadan, onun düzeni oturmadan bir hayale kalkışmak istemiyorum. Yıllardır aşık olmamamın sebeblerinden biride bu.
Reis valla uzak mesafe iliskisi zordur sana soyliyim ben. Hatta benden yasca buyuksun sen benden daha iyi biliyorsundur. Sen nerede yasiyorsun hanfendi nerede yasiyor?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı