Voltran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 1.864 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2017 #11 Mustafa Serkan Demirtaş dedi: Şuan indirme hızım 6mb/s. Dediğiniz alet ile ne kadar kaybım olur internet hızında. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi kullanmadım ben. O konuda net bilgi veremem. Sadece kablo olmadan ne olabilir dediniz onu söyledim. Ne kadar hız alırsınız ne olur o detayıni bilmiyorum. Kullananlar vardır illa ki internete yazın bulursunuz.
Mustafa Serkan Demirtaş dedi: Şuan indirme hızım 6mb/s. Dediğiniz alet ile ne kadar kaybım olur internet hızında. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi kullanmadım ben. O konuda net bilgi veremem. Sadece kablo olmadan ne olabilir dediniz onu söyledim. Ne kadar hız alırsınız ne olur o detayıni bilmiyorum. Kullananlar vardır illa ki internete yazın bulursunuz.
-Arda- Hectopat Katılım 9 Mart 2016 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2017 #12 Mustafa Serkan Demirtaş dedi: Şuan indirme hızım 6mb/s. Dediğiniz alet ile ne kadar kaybım olur internet hızında. Genişletmek için tıkla... Asıl kaybı uzak mesafede Wifi Tekrarlayıcı (Repeater) kullanırken göreceksin.
Mustafa Serkan Demirtaş dedi: Şuan indirme hızım 6mb/s. Dediğiniz alet ile ne kadar kaybım olur internet hızında. Genişletmek için tıkla... Asıl kaybı uzak mesafede Wifi Tekrarlayıcı (Repeater) kullanırken göreceksin.