Uzak okul problem yaratır mı?

NoKtaaaa

Femtopat
OBP ile yerleşeceğim lise için en yakınımda bir okul var (çok da yakın değil 25 30 dk otobüsle) uzağımda da bir okul var yakınımdaki yer. OBP'leri yakın bayağı 4 puan var uzaktaki daha çok ama yakınımdaki yer ikili eğitim olduğu için 2 sene çok sıkıntı çekeceğim ve o liseyi tanıdıklarımdan hiçbirisi övmüyor. Uzağımdaki lise ise metroyla gideceğim 20 dk yürüyüp metroya gidip 30 dk metro sürüyor. İndikten sonra da 10 dk yürüme mesafesi. Sizce ne yapayım? İkili eğitim zorlar gibi çünkü beni.

Son düzenleyen: Moderatör:
Senyör hocam doğrusunu söylemiş ancak ikisi de birbirinden kötü. Umarım çantan hafif olur. Unutmayın, orada yaşayanlar öğlen molasına sahipken sen pekte sahip olamıyorsun.

Senyör hocam doğrusunu söylemiş ancak ikisi de birbirinden kötü. Umarım çantan hafif olur. Unutmayın, orada yaşayanlar öğlen molasına sahipken sen pek de sahip olamıyorsun.

Evet maalesef keşke çalışsaydım da sınavı kazansaydım ama yapacak bir şey yok he bir de öğlen molası derken orasını anlamadım.

He o doğru tabii de sınavı fullesem de böyle bir fırsatım olmayacaktı zaten önemli değil o yüzden.
Yakınınızda lise yok ya da istediğin veyahut kazanabildiğin bir lise yok o zaman. Köy gibi bir yerde yaşadığınızı düşünüyorum ama eminde olamadım. Her neyse beni ilgilendirmiyor ancak ben bunu yaşadım, benden abi tavsiyesi. Lise ne kadar uzaksa oraya yakın olanlara göre bile derste gösterdiğin performansın fark ediyor. Evi yakın olanlar ben buradayım diye sırıtır zaten bunu lisede hissedersin. Şimdiden işi sıkı tutup ders çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…