Uzak Siteye Üye Girişi Yapmak

dergos

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,

abc.com adresindeki formu doldurup edf.com adresinde üye girişi yapmak istiyorum. Daha sonra abc.com'da edf.com sitesindeki verileri çekeceğim. abc sitesinde veritabanlık bir işlem olmayacak tamamen html üzerinden dönsün istiyorum.

Araştırdım curl ile yapılabilir diyorlar. Ama tam temiz bir Türkçe anlatım bulamadım. Önceliğim login işleminin gerçekleşmesi bir sonraki sayfaya ulaşabilmek edf.com üzerindeki.

Yardımcı olabilecek var mı acaba? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış anlamadı isem istemci yukarıda abc.com domain adresini görecek fakat işlemler sürekli edf.com adresinde gerçekleşecek değil mi? Şayet bunun gibi bir isteğin var ise HTML etiketlerinden biri olan iframe kullanabilirsin. Çok daha kısa, mantıklı, öz olur.

Iframe le değil curl le yapmak istiyorum hocam islemleri kendi sayfamda oluyormus gibi göstermem gerek.

Onu anladım. Zaten iframe kullandığın zaman işlemler başka sayfada olur fakat senin sayfanda oluyormuş gibi gözükür.

Onu anladım. Zaten iframe kullandığın zaman işlemler başka sayfada olur fakat senin sayfanda oluyormuş gibi gözükür.
Yok hocam iframe i biliyorum istedigim o tarz birşey değil. Iframe sayfanin kendisini ceker siteye gömer. Ben siteyi istemiyorum sitedeki işlemleri istiyorum.

İstediğinizi karşılayacak mı bilemiyorum, bir sene önce izlemiştim sanırım bununla ilgili video' ları bulunuyordu. Bir bakmanızı tavsiye ederim...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…