Uzaklaştırma alınır mı?

Hocamla konuştum olayın içinde sende bulunuyorsun ve desteklemişsin dedi ne yapacağım bilmiyorum artık disiplin toplanırsada ailemi cagirmalarini isteyeceğim asla imzalamam.
Desteklediğini nereden biliyor acaba? Sınıfa gidip ''Tuvalette kapıyı kırıyor'' demen mi desteklemek oluyor? Ya da beraber mi kapıyı kırmaya çalıştınız? Eğer soru hayırsa bunu hocaya söyleyin. Tekrardan saçmalamış hocanız. Hocanızın branşı nedir?

Hocamla konuştum olayın içinde sende bulunuyorsun ve desteklemişsin dedi ne yapacağım bilmiyorum artık disiplin toplanırsada ailemi cagirmalarini isteyeceğim asla imzalamam.

Müdahale edemedim çünkü başka olaylarada karışmış bir arkadaş o kişi dersin. Korktum dersin ne alaka sana ceza vermek ben bu kadar mantıksız bir şeyden ceza alsam tuvaletin kapısını hocaya fırlatırdım en azından mantıklı bir sebepten uzaklaştırma yerdim ya da belge almayı engelleyecek bir şey.

Fazla kafaya takmayın hocam çünkü ceza veremez ve ailenle gitmeni öneririm. Zaten çağırmıştır büyük ihtimalle. Çağırmadıysa bile söyleyin çünkü haklı siz çıkacaksınız. Belli.

Edebiyat müdür yardımcısı.

Evet hocam çağıracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…