furkan_grmes Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar 28.5 gün devamsızlığım var bir olaydan dolayı uzaklaştırma cezası alacağım yüksek ihtimalle. Bu süre devamsızlıktan sayılır mı yoksa devamsızlıktan sayılmayan günlerden mi sayılır? Nöbetçi olunca yazılan şekildeki gibi lise 2ye gidiyorum.
Arkadaşlar 28.5 gün devamsızlığım var bir olaydan dolayı uzaklaştırma cezası alacağım yüksek ihtimalle. Bu süre devamsızlıktan sayılır mı yoksa devamsızlıktan sayılmayan günlerden mi sayılır? Nöbetçi olunca yazılan şekildeki gibi lise 2ye gidiyorum.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #2 Özürlü devamsızlık olarak işliyor sanırım.
furkan_grmes Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #3 Einstein dedi: Özürlü devamsızlık olarak işliyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Yapma be hocam en kısa uzaklaştırma kaç gün.
Einstein dedi: Özürlü devamsızlık olarak işliyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Yapma be hocam en kısa uzaklaştırma kaç gün.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #4 Bilmiyorum hocam vallahi.
furkan_grmes Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #5 Sağ olun hocam teşekkür ediyorum Allah'a emanet olun kendinize iyi bakın.