Zacken Centipat Katılım 7 Mayıs 2024 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #11 Einstein dedi: Vallahi o mesh sistemini bilmediğim için yorum yapamayacağım arkadaşlar daha iyi bir öneri yapabilir belki. https://www.hepsiburada.com/tp-link-deco-xe75-3-pack-axe5400-tri-band-mesh-wi-fi-6e-sistemi-6ghz-ve-160mhz-wpa3-korumasi-gigabit-portlari-200-cihaza-kadar-baglanilabilirlik-670-m-ye-kadar-kapsama-yapay-zeka-destegi-pm-HBC00003MY2PH Bu var hocam ama bütçe yeter mi? Genişletmek için tıkla... Bütçe yeterli fakat bu mesh sistem benim internet hızımı mı arttıracak yoksa menzil mi genişletiyor?
Einstein dedi: Vallahi o mesh sistemini bilmediğim için yorum yapamayacağım arkadaşlar daha iyi bir öneri yapabilir belki. https://www.hepsiburada.com/tp-link-deco-xe75-3-pack-axe5400-tri-band-mesh-wi-fi-6e-sistemi-6ghz-ve-160mhz-wpa3-korumasi-gigabit-portlari-200-cihaza-kadar-baglanilabilirlik-670-m-ye-kadar-kapsama-yapay-zeka-destegi-pm-HBC00003MY2PH Bu var hocam ama bütçe yeter mi? Genişletmek için tıkla... Bütçe yeterli fakat bu mesh sistem benim internet hızımı mı arttıracak yoksa menzil mi genişletiyor?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.568 Çözümler 609 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #12 Hocam internet hızın ne normalde kablosuz çekmediği yerlerde iş görür çekmediği yerlerde 400 500 Mbps alırsın herhalde.
Hocam internet hızın ne normalde kablosuz çekmediği yerlerde iş görür çekmediği yerlerde 400 500 Mbps alırsın herhalde.
Zacken Centipat Katılım 7 Mayıs 2024 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #13 Einstein dedi: Hocam internet hızın ne normalde kablosuz çekmediği yerlerde iş görür çekmediği yerlerde 400 500 Mbps alırsın herhalde. Genişletmek için tıkla... Şimdi ben modemin yanında yaklaşık download 20 upload 4 ben yazın yayın açmayı düşünüyorum biliyorsundur belki yayın açmak için bayağı internet gerekiyor bende alıyorken en iyisini almak istiyorum performans olarak.
Einstein dedi: Hocam internet hızın ne normalde kablosuz çekmediği yerlerde iş görür çekmediği yerlerde 400 500 Mbps alırsın herhalde. Genişletmek için tıkla... Şimdi ben modemin yanında yaklaşık download 20 upload 4 ben yazın yayın açmayı düşünüyorum biliyorsundur belki yayın açmak için bayağı internet gerekiyor bende alıyorken en iyisini almak istiyorum performans olarak.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.568 Çözümler 609 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #14 Yayın açmak için yeter mi o hız bilmiyorum hocam.
Zacken Centipat Katılım 7 Mayıs 2024 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #15 Einstein dedi: Yayın açmak için yeter mi o hız bilmiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Yardım ettiğiniz için teşekkür ederim.
Einstein dedi: Yayın açmak için yeter mi o hız bilmiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Yardım ettiğiniz için teşekkür ederim.