Uzaktaki bilgisayara programsız erişim nasıl yapılır?

ultimix

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
esnaf
Merhaba.
Uzaktaki bilgisayra programsız olarak nasıl erişebilirim?

Arkadaşımla böyle bir şey yapmak istiyorum benim veya yapması gerekn işlemler nedir? Modemde port acmak vb olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı ağa bağlı olman gerek. Olmazsa Hamachi ile yerel ağ kurabilirsin.

Merhaba.

Arkadaşımla böyle bir şey yapmak istiyorum benim veya yapması gerekn işlemler nedir? Modemde port acmak vb olabilir mi?

Erişemezsin.

Merhaba.

Bunu izinsiz yaparsanız RAT bulaştırmış olursunuz, şikayet edildiğinde cezası büyük olur. Arkadaşınızla böyle bir şey yapmak istemenizi anlamlandıramadım. Kontrollü bir şekilde kendiniz RAT yapıp arkadaşınızın bilgisayarına yüklerseniz yapabilirsiniz.

Arkadaşın modem arayüzünden TCP protokollü 3389 portunu o bilgisayar IP adresine açması gerekiyor. Ondan sonra Çalıştır'a "mstsc" komutunu girip gelen ekrana arkadaşının dış IP adresini yazman gerekiyor.
+ Sistem özelliklerinden uzak bağlantıya izin ver seçeneği işaretlenmeli.

TEşekkürler RAT araştıracağım. Yok herhangi illegal durum söz konusu değil. Sadece merak ettiğim bir konuydu. Sürekli teamviewer vb. programla bağlanıyordum ve destek oluyordum da merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…