Uzaktan eğitim de yoklama alınıyor mu?

xelys

Hectopat
Uzaktan eğitim de yoklama alınıyor mu? Alınıyorsa cihazı olmayanlar ne yapacak?

Uzaktan eğitim de yoklama alınıyor mu? Alınıyorsa cihazı olmayanlar ne yapacak?

Alınmıyor. Alınsaydı idare her girmediğinde mesaj gönderirdi. Bazı özel okullarda alıyorlar galiba.

Bizde alınıyor, öğretmenlerime sorduğumda kendileri de ne yapılacağını bilmediğini, idarenin istediğini söyledi.

Yasal boyutuna gelecek olursak, uzaktan derslere katılmak zorunlu değil. Yoklama alınıyorsa alınan yoklamalar performans notu, devamsızlık vb. şekillerde etki edemez.

Alınmıyor. Alınsaydı idare her girmediğinde mesaj gönderirdi. Bazı özel okullarda alıyorlar galiba.
Öğretmen bu pazartesi yoklamaların başladığını ve yoğunluktan dolayı hafta sonu idarenin e-okula
gireceğini söyledi.

Öğretmen bu pazartesi yoklamaların başladığını ve yoğunluktan dolayı hafta sonu idarenin e-okula
Gireceğini söyledi.

Evet öyle. Okula başlayacak öğrencilerin pazartesiden itibaren yoklaması alınacak. Dershaneye veya başka bir eğitim merkezine gidenler gideceğini belirtip var sayılacak.

Bizim okulda alınıyor, eğer bir öğrencinin belirli bir girmeme sayısı olursa ailesiyle görüşülüp gerekli işlemler yapılıyor.

Bana göre çok saçma bir sistem. Her okul kafasına göre alıyor. Bir okul yoklama alırken diğer okul almıyor. Anlamış değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…