Fatalis Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 5.132 Makaleler 5 Çözümler 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarımcısı 20 Eylül 2020 #21 Serendipity dedi: Arkadaşlar Linux Lite diye düşünüyorum ama size de sorayım dedim. Sizce mantıklı mı yoksa diğer önerdiklerinize mi bakayım? Genişletmek için tıkla... En son denediğimde (ki bu en az 6 sene önceydi ya da öyle anımsıyorum) Türkçe dilinde eksiklikler vardı, kendisi hakkında başka bilgiye sahip değilim.
Serendipity dedi: Arkadaşlar Linux Lite diye düşünüyorum ama size de sorayım dedim. Sizce mantıklı mı yoksa diğer önerdiklerinize mi bakayım? Genişletmek için tıkla... En son denediğimde (ki bu en az 6 sene önceydi ya da öyle anımsıyorum) Türkçe dilinde eksiklikler vardı, kendisi hakkında başka bilgiye sahip değilim.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2020 #22 Serendipity dedi: Arkadaşlar Linux Lite diye düşünüyorum ama size de sorayım dedim. Sizce mantıklı mı yoksa diğer önerdiklerinize mi bakayım? Genişletmek için tıkla... Güzel ve hafif.
Serendipity dedi: Arkadaşlar Linux Lite diye düşünüyorum ama size de sorayım dedim. Sizce mantıklı mı yoksa diğer önerdiklerinize mi bakayım? Genişletmek için tıkla... Güzel ve hafif.
1 189454 Kilopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 5.536 Çözümler 6 20 Eylül 2020 #23 Serendipity dedi: Arkadaşlar Linux Lite diye düşünüyorum ama size de sorayım dedim. Sizce mantıklı mı yoksa diğer önerdiklerinize mi bakayım? Genişletmek için tıkla... Sitesinden baktımda güzele benziyor. Denemekte fayda var. Verim alamadığınız takdirde arkadaşların önerdiği alternatifleri denemekte fayda var.
Serendipity dedi: Arkadaşlar Linux Lite diye düşünüyorum ama size de sorayım dedim. Sizce mantıklı mı yoksa diğer önerdiklerinize mi bakayım? Genişletmek için tıkla... Sitesinden baktımda güzele benziyor. Denemekte fayda var. Verim alamadığınız takdirde arkadaşların önerdiği alternatifleri denemekte fayda var.
Serendipity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 2.707 Makaleler 3 Çözümler 5 20 Eylül 2020 #24 189454 dedi: Sitesinden baktımda güzele benziyor. Denemekte fayda var. Verim alamadığınız takdirde arkadaşların önerdiği alternatifleri denemekte fayda var. Genişletmek için tıkla... Peki tekrar tekrar işletim sistemi yüklediğimde HDD’ye zarar verir mi?
189454 dedi: Sitesinden baktımda güzele benziyor. Denemekte fayda var. Verim alamadığınız takdirde arkadaşların önerdiği alternatifleri denemekte fayda var. Genişletmek için tıkla... Peki tekrar tekrar işletim sistemi yüklediğimde HDD’ye zarar verir mi?
1 189454 Kilopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 5.536 Çözümler 6 20 Eylül 2020 #25 Serendipity dedi: Peki tekrar tekrar işletim sistemi yüklediğimde HDD’ye zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Eski laptopuma 1 günde 7 defa kurulum gerçekleştirdim, bir şey olmadı. Sizde de bir şey olmaz .
Serendipity dedi: Peki tekrar tekrar işletim sistemi yüklediğimde HDD’ye zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Eski laptopuma 1 günde 7 defa kurulum gerçekleştirdim, bir şey olmadı. Sizde de bir şey olmaz .
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2020 #26 Serendipity dedi: Peki tekrar tekrar işletim sistemi yüklediğimde HDD’ye zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hiçbir şey olmaz.
Serendipity dedi: Peki tekrar tekrar işletim sistemi yüklediğimde HDD’ye zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hiçbir şey olmaz.
Fatalis Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 5.132 Makaleler 5 Çözümler 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarımcısı 20 Eylül 2020 #27 Serendipity dedi: Peki tekrar tekrar işletim sistemi yüklediğimde HDD’ye zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır zarar vermez, format sırasında HDD günlük yazma/silme işleminden farklı bir işlem gerçekleştirmez. Basit bir fotoğraf silmekten farksızdır işletim sistemi yüklemek.
Serendipity dedi: Peki tekrar tekrar işletim sistemi yüklediğimde HDD’ye zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır zarar vermez, format sırasında HDD günlük yazma/silme işleminden farklı bir işlem gerçekleştirmez. Basit bir fotoğraf silmekten farksızdır işletim sistemi yüklemek.
Serendipity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 2.707 Makaleler 3 Çözümler 5 20 Eylül 2020 #28 Peki herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Bu forumu seviyorum be!
1 189454 Kilopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 5.536 Çözümler 6 20 Eylül 2020 #29 Serendipity dedi: Peki herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Bu forumu seviyorum be! Genişletmek için tıkla... Ne demek kardeşim, biz sorunların çözümü için buradayız .
Serendipity dedi: Peki herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Bu forumu seviyorum be! Genişletmek için tıkla... Ne demek kardeşim, biz sorunların çözümü için buradayız .
Serendipity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 2.707 Makaleler 3 Çözümler 5 22 Eylül 2020 #30 Arkadaşlar Zorin OS Lite mi? Manjaro XFCE mi?