Kezib Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 626 Çözümler 2 1 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar uzaktan eğitim zorunlu mu? Bu sene 7.sınıfa gideceğim. Uzaktan eğitime hiç ısınamadım. Zorunlu mu?
Arkadaşlar uzaktan eğitim zorunlu mu? Bu sene 7.sınıfa gideceğim. Uzaktan eğitime hiç ısınamadım. Zorunlu mu?
Sir Nuvero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.546 Çözümler 3 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2020 #2 Kezib dedi: Arkadaşlar uzaktan eğitim zorunlu mu? Bu sene 7.sınıfa gideceğim. Uzaktan eğitime hiç ısınamadım. Zorunlu mu? Genişletmek için tıkla... Yoklama alınıp E-Okul'a girecekler diye biliyorum. Derslerinin iyi olmasını istiyorsan girmelisin derslere. Yoksa 8.sınıfta hiçbir şey yapamazsın, temelin iyi olmazsa. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2020
Kezib dedi: Arkadaşlar uzaktan eğitim zorunlu mu? Bu sene 7.sınıfa gideceğim. Uzaktan eğitime hiç ısınamadım. Zorunlu mu? Genişletmek için tıkla... Yoklama alınıp E-Okul'a girecekler diye biliyorum. Derslerinin iyi olmasını istiyorsan girmelisin derslere. Yoksa 8.sınıfta hiçbir şey yapamazsın, temelin iyi olmazsa.