Merhaba, liseye bu sene geçtim 9. sınıfım. Meslek lisesindeyim ve haftada 2 gün okula gidiliyor, gittiğim günlerde ise meslek dersleri görüyoruz. Normalde lise de devamsızlık 30 gün olarak biliniyor, uzaktan eğitimde 20 gün devamsızlığım var şu an. Benden üst sınıflarda olanlar bilgilendirebilir mi, uzaktan eğitim devamsızlığı kalmaya yol açar mı?
Merhaba, liseye bu sene geçtim 9. sınıfım. Meslek lisesindeyim ve haftada 2 gün okula gidiliyor, gittiğim günlerde ise meslek dersleri görüyoruz. Normalde lise de devamsızlık 30 gün olarak biliniyor, uzaktan eğitimde 20 gün devamsızlığım var şu an. Benden üst sınıflarda olanlar bilgilendirebilir mi, uzaktan eğitim devamsızlığı kalmaya yol açar mı?
Online derslere katılmanızı tavsiye ederim. Çünkü devamsızlıklar okulun adına olan bir sitede görünüyor muş. E okula daha sonra hepsini birden işleyebiliyorlar. Liselerde devamsızlık 20'ye düşürüldü diye biliyorum bu arada ben. Çünkü bende daha yeni mezun oldum bu sene üniversiteye başladım ben mezun olmadan önce devamsızlık 20 ye düşürülmüştü. Ona dikkat edin bu yüzden bir çok arkadaşım sınıfta kaldı.