Uzaktan eğitimde devamsızlık kalmaya yol açar mı?

belinayyyx

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, liseye bu sene geçtim 9. sınıfım. Meslek lisesindeyim ve haftada 2 gün okula gidiliyor, gittiğim günlerde ise meslek dersleri görüyoruz. Normalde lise de devamsızlık 30 gün olarak biliniyor, uzaktan eğitimde 20 gün devamsızlığım var şu an. Benden üst sınıflarda olanlar bilgilendirebilir mi, uzaktan eğitim devamsızlığı kalmaya yol açar mı?

Merhaba, liseye bu sene geçtim 9. sınıfım. Meslek lisesindeyim ve haftada 2 gün okula gidiliyor, gittiğim günlerde ise meslek dersleri görüyoruz. Normalde lise de devamsızlık 30 gün olarak biliniyor, uzaktan eğitimde 20 gün devamsızlığım var şu an. Benden üst sınıflarda olanlar bilgilendirebilir mi, uzaktan eğitim devamsızlığı kalmaya yol açar mı?

Tabi ki de sınıfta kalırsınız. Liseler de Online eğitime katılmak zorunludur. Peki Online eğitimde ki 20 gün devamsızlığınız e okula işlenmiş mi?

Yanıtınız için teşekkür ederim, hayır işlenmemiş okulumuzun adına bir site var oradan görüyor herkes devamsızlıklarını.

Online derslere katılmanızı tavsiye ederim. Çünkü devamsızlıklar okulun adına olan bir sitede görünüyor muş. E okula daha sonra hepsini birden işleyebiliyorlar. Liselerde devamsızlık 20'ye düşürüldü diye biliyorum bu arada ben. Çünkü bende daha yeni mezun oldum bu sene üniversiteye başladım ben mezun olmadan önce devamsızlık 20 ye düşürülmüştü. Ona dikkat edin bu yüzden bir çok arkadaşım sınıfta kaldı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı