Uzaktan eğitimde verilen özel koşulları sağlamak zorunlu mu?

deamonicaz

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar uzaktan eğitim okumayı düşünüyorum 23 yaşındayım, verilen koşullardan bazıları şunlar.

Bk. 7: Bu programa başvurabilmek için yükseköğretim kurumunun aradığı bütün koşullara ek olarak; en fazla 22 yaşında olmak (1997 ve daha yukarı doğumlular); vücut yapısı düzgün olmak; vücudunun herhangi bir yerinde dikkati çeken, çirkinlik yapan yara, yanık, leke, frengi ve cilt hastalığından.
İz bulunmamak; astım, bronşit, epilepsi, nefes darlığı, renk körlüğü, kekemelik, sağırlık vb. gibi biyolojik bozukluğu olmamak; bayılma, histeri, marazi.
Çarpıntı ve benzeri psikolojik ve sinirsel hastalıklardan herhangi birine yakalanmış olmamak; herhangi bir okuldan disiplin cezası ile uzaklaştırılmış.
Olmamak; 1,65 m'den uzun olmak; boy uzunluğunun santimetre olarak ifade edilen değerinin son iki rakamından en çok 5 fazla veya 15 noksan kilo.
Ağırlıkta olmak gerekir. Kayıt sırasında meslek yüksekokulunca öngörülen sağlık koşullarına uygunluğunu üniversitenin hastanesinden alınacak.
Sağlık kurulu raporu ile belgelemek gerekir. Bu programa kayıt olacak öğrenciler okulun vereceği üniformayı giymek zorundadır.
Yani uzaktan eğitim de yaş sınırı falan mı var? Çoğunda aynı numaralar var biri açıklayabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzaktan eğitim okumaya mı yoksa polis meslek yüksekokuluna mı girmeye çalışıyorsun ayıptır sorması?

Doğru yere baktığına emin misin? Sağlık veya sporla ilgili bir şeye mi bakıyorsun? Üniforma diyor, bu garip geldi.

Hangi üniversitenin hangi bölümüne bakıyorsun söyle araştırayım.

Ben de anlamış değilim Buyurun SS atıyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-07-27 042339.jpg
    315,5 KB · Görüntüleme: 93
Yanlış yere bakıyorsunuz. Uzaktan eğitim ile üniforma ve çeşitli fiziki kuralların bir alakası yok.

Doğrusunu söyleme ihtimaliniz var mı o koşulların? Çünkü ben bulamadım.

Hocam doğru koşullara nasıl ulaşırsınız bilgim yok ancak arkadaşımın babası uzaktan 4. üniversiteyi bitirdi. Pek yaşa bakacaklarını sanmıyorum. Adam 50 yaşında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…