MertYb Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 304 11 Mayıs 2025 #1 PS5'i memlekette bıraktım 3 ay önce. Uzaktan oynama şansım var mı uzaktan?
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.231 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #2 PS portalın varsa ve internete bağlı ise oynarsın. Tabi evdeki ps5 in açık ve onunda nete bağlı olması lazım diye biliyorum. Artı 0 Eksi
PS portalın varsa ve internete bağlı ise oynarsın. Tabi evdeki ps5 in açık ve onunda nete bağlı olması lazım diye biliyorum.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 11 Mayıs 2025 #3 @EdoMinato hocamızın dediklerine ek olarak abonelik üzerinden Portal ile Cloud olarak PS Plus aboneliğin kütüphanesinde bulunan oyunları oynayabilirsin ama ülkemizde resmî olarak bu servis kullanılmadığı için 2-3 ayar yapmanız gerekiyor. Artı 0 Eksi
@EdoMinato hocamızın dediklerine ek olarak abonelik üzerinden Portal ile Cloud olarak PS Plus aboneliğin kütüphanesinde bulunan oyunları oynayabilirsin ama ülkemizde resmî olarak bu servis kullanılmadığı için 2-3 ayar yapmanız gerekiyor.
KS KS MertYb Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 304 11 Mayıs 2025 #4 EdoMinato dedi: PS portalın varsa ve internete bağlı ise oynarsın. Tabi evdeki ps5 in açık ve onunda nete bağlı olması lazım diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam kapalı kutusunda bekliyor o yüzden oynayabiliceğimi sanmam bayrama artık. Artı 0 Eksi
EdoMinato dedi: PS portalın varsa ve internete bağlı ise oynarsın. Tabi evdeki ps5 in açık ve onunda nete bağlı olması lazım diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam kapalı kutusunda bekliyor o yüzden oynayabiliceğimi sanmam bayrama artık.