Hamzz Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 2.706 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer 20 W 34th St, New York, NY 10001 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2022 #1 Zoom vb. üzerinden Python dersi alabilir miyim? Saatlik veya aylık ücreti nedir, nereden alacağım bu eğitimi? Şimdiden teşekkürler.
Zoom vb. üzerinden Python dersi alabilir miyim? Saatlik veya aylık ücreti nedir, nereden alacağım bu eğitimi? Şimdiden teşekkürler.
4 491824 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 4.052 Çözümler 27 20 Ekim 2022 #2 Hamzz dedi: Zoom vb. üzerinden Python dersi alabilir miyim? Saatlik veya aylık ücreti nedir, nereden alacağım bu eğitimi? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Udemy üzerinde çok güzel eğitimler var. Oradan bakabilirsiniz. 1 kere para ödeyip sınırsız kullanıyorsunuz.
Hamzz dedi: Zoom vb. üzerinden Python dersi alabilir miyim? Saatlik veya aylık ücreti nedir, nereden alacağım bu eğitimi? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Udemy üzerinde çok güzel eğitimler var. Oradan bakabilirsiniz. 1 kere para ödeyip sınırsız kullanıyorsunuz.
Hamzz Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 2.706 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer 20 W 34th St, New York, NY 10001 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2022 #3 491824 dedi: Udemy üzerinde çok güzel eğitimler var. Oradan bakabilirsiniz. 1 kere para ödeyip sınırsız kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ben anlık olarak görüşmek istiyorum, video izlemek pek yaramıyor bana.
491824 dedi: Udemy üzerinde çok güzel eğitimler var. Oradan bakabilirsiniz. 1 kere para ödeyip sınırsız kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ben anlık olarak görüşmek istiyorum, video izlemek pek yaramıyor bana.
YomyTerror Kilopat Katılım 18 Temmuz 2015 Mesajlar 246 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2022 #4 C ve Sistem programcıları Derneği'ni öneririm.
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #5 Hamzz dedi: Ben anlık olarak görüşmek istiyorum, video izlemek pek yaramıyor bana. Genişletmek için tıkla... Sen de benim gibisin sanırım dostum. Ben de öyle eğitimler ile kolay öğreniyorum mesela. Herkes farklı olabilir. Açıkçası Udemy, YouTube işimi görmüyor demiyorum fazlasıyla görüyor. Ama sohbetin de bir ayrı tadı var be.
Hamzz dedi: Ben anlık olarak görüşmek istiyorum, video izlemek pek yaramıyor bana. Genişletmek için tıkla... Sen de benim gibisin sanırım dostum. Ben de öyle eğitimler ile kolay öğreniyorum mesela. Herkes farklı olabilir. Açıkçası Udemy, YouTube işimi görmüyor demiyorum fazlasıyla görüyor. Ama sohbetin de bir ayrı tadı var be.