Y yunus biçer Yoctopat Katılım 24 Mayıs 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2022 #21 fairgamer dedi: Uzaktangelir.com sitesi güvenli mi arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Gerçek alışveriş sitesi guvenebilirsiz WTsalih777 dedi: Hiç duymadım daha bilindik yerlerden alın sonra uğraşmaya değmez. Genişletmek için tıkla... Gerçek alışveriş sitesi müşteri memnuniyeti on planda tutmaya özen gösteriyorlar
fairgamer dedi: Uzaktangelir.com sitesi güvenli mi arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Gerçek alışveriş sitesi guvenebilirsiz WTsalih777 dedi: Hiç duymadım daha bilindik yerlerden alın sonra uğraşmaya değmez. Genişletmek için tıkla... Gerçek alışveriş sitesi müşteri memnuniyeti on planda tutmaya özen gösteriyorlar
ffi Kilopat Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 133 23 Ağustos 2022 #22 Değildir bana göre. Buradaki yorumlara güvenerek sipariş verdim. Uygun fiyatlı ürün buldum. Kalmamış diye daha ucuz fiyatlı ürün ile değiştirmek istediler. Şok oldum. İptal edelim dediler. Kurtuldum.
Değildir bana göre. Buradaki yorumlara güvenerek sipariş verdim. Uygun fiyatlı ürün buldum. Kalmamış diye daha ucuz fiyatlı ürün ile değiştirmek istediler. Şok oldum. İptal edelim dediler. Kurtuldum.