Uzatma kablosu önerisi

Cr7fedaisi

Decapat
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımın kasasında 650W PSU var. Dikkatsizligim yüzünden dandik bir üçlü priz ile monitör, kasa ve masadaki ışığı kullanıyordum. PC 2-3 kez kendi kendine kapanınca uzatmadan kaynaklı olduğunu düşündüm keza uzatmanın başı prize yapışmış çıkmıyor. Şimdi yeni bir uzatma kablosu alacağım ama nelere dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum kaç watt bir uzatma kablosu almalıyım? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Geçmiş olsun hocam. 650 watt PSU+ monitör + masa lambasını toplam watt değerini taşıyacak ve bu watt değerinin üzerindeki uzatmalı akım korumalı çoklu prizleri watt/joule değeri uygun olarak tercih edin. Bilinen ve güncel olan markalardan seçim yapmanızda yarar vardır. Çünkü markası pek bilinmeyen veya az tanınmış olanlarının metal aksamlarının içten ark yapıp, aşırı ısınıp sizdeki örneğinde olduğu gibi yerinden çıkmaması, termoplastik aksamının eriyip yerinden bu nedenle sıkışarak çıkamaması, vb. zorlukları oluşabilir. Schnieder markası tercihen seçilebilir. Kolay gelsin.

Merhaba. Geçmiş olsun hocam. 650 watt PSU+ monitör + masa lambasını toplam watt değerini taşıyacak ve bu watt değerinin üzerindeki uzatmalı akım korumalı çoklu prizleri watt/joule değeri uygun olarak tercih edin. Bilinen ve güncel olan markalardan seçim yapmanızda yarar vardır. Çünkü markası pek bilinmeyen veya az tanınmış olanlarının metal aksamlarının içten ark yapıp, aşırı ısınıp sizdeki örneğinde olduğu gibi yerinden çıkmaması, termoplastik aksamının eriyip yerinden bu nedenle sıkışarak çıkamaması, vb. zorlukları oluşabilir. Schnieder markası tercihen seçilebilir. Kolay gelsin.
Hocam linkteki ürün işimi görür mü? Sanırım 2300 watt.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı