Çözüldü Uzay sistem nasıl açılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

torresferran0

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar uzay sistem topladım fakat bu hangi pinlere temas ederek açılacağını unuttum.
İşaretleyerek gösterebilir misiniz?
Benim hatırladığım sağ üstten 2 pindi ama boş pinin yanındaki. Yine de size sormak istedim.
Bir de böyle açmanın bir zararı olur mu bir süre kasa almamayi düşünüyorum yani herhangi bir zararı var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selamlar uzay sistem topladım fakat bu hangi pinlere temas ederek açılacağını unuttum.
Benim hatırladığım sağ üstten 2 pindi ama boş pinin yanındaki. Yine de size sormak istedim.
Bir de böyle açmanın bir zararı olur mu bir süre kasa almamayi düşünüyorum yani herhangi bir zararı var mı?
Anakartı tahminmi ediyoruz?

Hocam fotoğraf yüklemeyi unutmuşum bir saniye

.

Dosya Ekleri

• IMG_20250303_174119.jpg
    IMG_20250303_174119.jpg
    221,7 KB · Görüntüleme: 36
Kısaca Power SW yerlerini ortasını tornavida tutarak kısa devre yaptırıp açıyorsunuz. Detaylı aşağıda.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kısaca Power SW yerlerini ortasını tornavida tutarak kısa devre yaptırıp açıyorsunuz. Detaylı aşağıda.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki bunun herhangi bir zararı olmaz degilmi uzun vadede?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı