BabaFİngo Hectopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #11 RUSHTOB dedi: Öyle bir şey olursa sırf sana inat geçmişe portal açıp alacağım seni. Eğer yok olusan aniden 50-60 yıl sonraki ben olabilirim. Sorumluluk kabul etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bana uyar
RUSHTOB dedi: Öyle bir şey olursa sırf sana inat geçmişe portal açıp alacağım seni. Eğer yok olusan aniden 50-60 yıl sonraki ben olabilirim. Sorumluluk kabul etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bana uyar
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 9 Eylül 2022 #12 BabaFİngo dedi: Tamamdır bana uyar Genişletmek için tıkla... Seni kaçırmayacağım. Uymayan kim varsa onu alacam. Arkadaş cevap vermedi. Plan başarılı gibi
BabaFİngo dedi: Tamamdır bana uyar Genişletmek için tıkla... Seni kaçırmayacağım. Uymayan kim varsa onu alacam. Arkadaş cevap vermedi. Plan başarılı gibi
megoryw Femtopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 94 9 Eylül 2022 #13 BabaFİngo dedi: Hepinize çok teşekkür ederim. Bu tür bilimsel konulara bayılıyorum. Bundan dolayı bu soruyu sormak istedim❤ Genişletmek için tıkla... Evet hocam gerçekten bu tarz bilimsel konular bütün okuyup katılanlar için çok zevkli oluyor. Böyle konuları daha çok görmek dileğiyle. @RUSHTOB hocam hayırdır neden üzgünsünüz? Son düzenleme: 9 Eylül 2022
BabaFİngo dedi: Hepinize çok teşekkür ederim. Bu tür bilimsel konulara bayılıyorum. Bundan dolayı bu soruyu sormak istedim❤ Genişletmek için tıkla... Evet hocam gerçekten bu tarz bilimsel konular bütün okuyup katılanlar için çok zevkli oluyor. Böyle konuları daha çok görmek dileğiyle. @RUSHTOB hocam hayırdır neden üzgünsünüz?
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 9 Eylül 2022 #14 megoryw dedi: Evet hocam gerçekten bu tarz bilimsel konular bütün okuyup katılanlar için çok zevkli oluyor. Böyle konuları daha çok görmek dileğiyle. @RUSHTOB hocam hayırdır neden üzgünsünüz? Genişletmek için tıkla... Sizi kaçıramadığım için Zaman yolculuğu yapılamıyormuş maalesef. Bunu öğrendik.
megoryw dedi: Evet hocam gerçekten bu tarz bilimsel konular bütün okuyup katılanlar için çok zevkli oluyor. Böyle konuları daha çok görmek dileğiyle. @RUSHTOB hocam hayırdır neden üzgünsünüz? Genişletmek için tıkla... Sizi kaçıramadığım için Zaman yolculuğu yapılamıyormuş maalesef. Bunu öğrendik.
oases Femtopat Katılım 14 Eylül 2022 Mesajlar 179 15 Eylül 2022 #15 BabaFİngo dedi: ...yoksa bu sadece bir teori mi? Genişletmek için tıkla... Teori değil hipotez. Evet sadece bir hipotez.
BabaFİngo dedi: ...yoksa bu sadece bir teori mi? Genişletmek için tıkla... Teori değil hipotez. Evet sadece bir hipotez.