Hit monkey Centipat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 31 9 Ekim 2022 #1 Arkadaşlar Hextech'ten uzaylı Heimerdinger çıktı. Açılır mı? Yoksa birleştireyim mi? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ekim 2022
doriyella Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 175 9 Ekim 2022 #2 Bana göre çok değerli bir kostüm. Retro kostümleri seviyorsan çantan da kalsın. Efsaneviydi hatırladığıma göre.
Bana göre çok değerli bir kostüm. Retro kostümleri seviyorsan çantan da kalsın. Efsaneviydi hatırladığıma göre.
Akinbey70 Decapat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 544 Çözümler 6 9 Ekim 2022 #3 Açılır güzel kostüm birleştirmek için hangi kostümleri kullanacaksın.
5 554130 Decipat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 1.764 Çözümler 5 9 Ekim 2022 #4 Hit monkey dedi: Arkadaşlar Hextech'ten uzaylı Heimerdinger çıktı. Açılır mı? Yoksa birleştireyim mi? Genişletmek için tıkla... Benim pek beğendiğim bir kostüm değil fakat fena bir kostüm değil hocam, açabilirsiniz. Bu arada birleştireceğiniz kostümler neler?
Hit monkey dedi: Arkadaşlar Hextech'ten uzaylı Heimerdinger çıktı. Açılır mı? Yoksa birleştireyim mi? Genişletmek için tıkla... Benim pek beğendiğim bir kostüm değil fakat fena bir kostüm değil hocam, açabilirsiniz. Bu arada birleştireceğiniz kostümler neler?
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 9 Ekim 2022 #5 Heimerdingeri sürekli oynuyorsanız açılabilir, neden olmasın? Kişisel zevk, bana göre iyidir. Bir başka arkadaşa göre de kötüdür, bu kostümle oynarım diyorsan kaçırılmayacak kostüm. Herkesin zevki ve tercihi farklı sonuçta.
Heimerdingeri sürekli oynuyorsanız açılabilir, neden olmasın? Kişisel zevk, bana göre iyidir. Bir başka arkadaşa göre de kötüdür, bu kostümle oynarım diyorsan kaçırılmayacak kostüm. Herkesin zevki ve tercihi farklı sonuçta.
Hit monkey Centipat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 31 13 Ekim 2022 #6 554130 dedi: Benim pek beğendiğim bir kostüm değil fakat fena bir kostüm değil hocam, açabilirsiniz. Bu arada birleştireceğiniz kostümler neler? Genişletmek için tıkla... Çok önemli kostümler değiller fakat vazgeçtim parçalamak veya birleştirmekten dursun istersem açarım.
554130 dedi: Benim pek beğendiğim bir kostüm değil fakat fena bir kostüm değil hocam, açabilirsiniz. Bu arada birleştireceğiniz kostümler neler? Genişletmek için tıkla... Çok önemli kostümler değiller fakat vazgeçtim parçalamak veya birleştirmekten dursun istersem açarım.