Uzaynet internet firmasına geçiş sağlanılır mı?

leomessy

Centipat
Merhaba arkadaşlar, bulunduğum bölge deprem bölgesi olduğu için eskiden altyapı olmasına rağmen şu anda bir sürü yerde altyapı yok ve benim evimde buna dahil. Evimde altyapı olmadığı için biraz araştırdım, Turkcell Superbox'a baktım fiyatlar aşırı pahalı. Uzay.net'te en düşük paket 300 lira civarı bir şey, buna ek kurulum ücreti falan veya uydu ücreti alınıyor mu? Kullanan var mı memnun musunuz veya başka önerebileceğiniz bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu hızlar şaka mı millet 10.000 megabite geçti hala 30 40 MB diyor.

Dosya Ekleri

• 1697280723480.png
    93,2 KB · Görüntüleme: 49

Hocam biz zaten altyapılı internette bile maksimum 30-40 megabiti görüyorduk burada böyle Hatay'da internet altyapısı kötü.

Yani eğer bu hızlar gelecekse bizim için sorun değil zaten alışmışız.

Hocam biz zaten altyapılı internette bile maksimum 30-40 megabiti görüyorduk burada böyle Hatay'da internet altyapısı kötü.

Yani eğer bu hızlar gelecekse bizim için sorun değil zaten alışmışız.

Size lafım yok üstünüze alındıysanız diye söyleyeyim dedim bu firmaya lafım bu fiyata hala bu hızlar çok kötü, 4K video bile oynatamaz düzgün şekilde bu paketler.

Size lafım yok üstünüze alındıysanız diye söyleyeyim dedim bu firmaya lafım bu fiyata hala bu hızlar çok kötü, 4K video bile oynatamaz düzgün şekilde bu paketler.

Yok hocam üstüme alınmadım sadece durumu anlattım.

Benim derdim kullananlar memnun mu ve mesela 20 megabitlik pakette 360 TL diyor uydu ücreti ve hizmet bedeli ile kaç TL çıkıyor onu merak ediyorum.

Hocam yapmayın etmeyin, 50 Mbps'e 1700 mü verilir? Şaka gibi.

Uydu interneti olsa da 50 Mbps'e 1700 verilmez.

Hocam zaten 50'lik paketi almayacağım alacaksam maksimum 20'lik paketi alacağım artık internet olsun yeter kaç aydır internetsiz.

Şaka herhalde bu yorum?
İnterneti nereden aldığını görmedin sanırsam ya da bakmadın?

İsterse saman yolundan çeksin hattı yine verilmez türkleri kazıklamak adı üstünde çalışma sadece 1700 TL'ye uzaynet olsa bile 500megabit olacak en az lan uzaysa nerede hız gitmiş 30 megabit koymuş.

Hocam zaten 50'lik paketi almayacağım alacaksam maksimum 20'lik paketi alacağım artık internet olsun yeter kaç aydır internetsiz.
Hocam mecburiyetten alıyorsunuz artık, yapacak bir şey kalmıyor.

Müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsiniz ek kurulum ücreti var mı diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…