M muvaffakiyetsizbirey Picopat Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #11 No42 dedi: Mecburen doktoru bekleyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... evet düz taban olduğumu tescilledim, geçmiş olsun
No42 dedi: Mecburen doktoru bekleyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... evet düz taban olduğumu tescilledim, geçmiş olsun
7 790529 Picopat Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 727 11 Mart 2025 #12 muvaffakiyetsizbirey dedi: Evet düz taban olduğumu tescilledim, geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... Herhangi bir botla yürüme imkanınız var mı bunu yapabiliyor musunuz?
muvaffakiyetsizbirey dedi: Evet düz taban olduğumu tescilledim, geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... Herhangi bir botla yürüme imkanınız var mı bunu yapabiliyor musunuz?
M muvaffakiyetsizbirey Picopat Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #13 fercklenn dedi: Sözleşmeli er için 19 dereceye kadar düzlük mesleğe engel olarak gösterilmemiş. Genişletmek için tıkla... kalkaneal yükseklik açısı 15°'nin altında olması düz tabanlıkmış benimki 10° bilgeliğinsembolü dedi: Herhangi bir botla yürüme imkanınız var mı bunu yapabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... askerde 12 saat nizamiye nöbeti bile tuttuğum oldu, hayatım boyunca ayağımdan hiç şikayetim olmamıştı
fercklenn dedi: Sözleşmeli er için 19 dereceye kadar düzlük mesleğe engel olarak gösterilmemiş. Genişletmek için tıkla... kalkaneal yükseklik açısı 15°'nin altında olması düz tabanlıkmış benimki 10° bilgeliğinsembolü dedi: Herhangi bir botla yürüme imkanınız var mı bunu yapabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... askerde 12 saat nizamiye nöbeti bile tuttuğum oldu, hayatım boyunca ayağımdan hiç şikayetim olmamıştı