E emir leite Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #1 Normalde uzun parliament içen biriyim 1 sene tükettim şu ara sıkılmaya başladım. Hem uzun hem de ağır olacak bir sigara tavsiyeniz var mı?
Normalde uzun parliament içen biriyim 1 sene tükettim şu ara sıkılmaya başladım. Hem uzun hem de ağır olacak bir sigara tavsiyeniz var mı?
DublinDEI Decipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 1.937 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #2 Türkiye'de var mı hiç bilmiyorum ama yurt dışında yaşayan arkadaşım Camel Black'in ağır olduğunu söylemişti. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2025
Türkiye'de var mı hiç bilmiyorum ama yurt dışında yaşayan arkadaşım Camel Black'in ağır olduğunu söylemişti.
Nickha Megapat Katılım 14 Ekim 2017 Mesajlar 749 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2025 #3 emir leite dedi: Normalde uzun parliament içen biriyim 1 sene tükettim şu ara sıkılmaya başladım. Hem uzun hem de ağır olacak bir sigara tavsiyeniz var mı? Genişletmek için tıkla... Winston Dark blue long.
emir leite dedi: Normalde uzun parliament içen biriyim 1 sene tükettim şu ara sıkılmaya başladım. Hem uzun hem de ağır olacak bir sigara tavsiyeniz var mı? Genişletmek için tıkla... Winston Dark blue long.
ilovepattis Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 196 Çözümler 1 15 Ağustos 2025 #5 Marlboro red long var ben sigaraya onunla başlamıştım. Ağır ama eski paketlerinin tadı falan çok daha farklı şu anki paketler 1-2 tane içtikten sonra bayabiliyor.
Marlboro red long var ben sigaraya onunla başlamıştım. Ağır ama eski paketlerinin tadı falan çok daha farklı şu anki paketler 1-2 tane içtikten sonra bayabiliyor.