Uzun anime önerisi

Tavsiye ederim kısa ama güzel konusu kısaca: Bir tane ninja var ana karakter ana karaktere kumpas kurup suçlu gösteriyorlar MC hayattan bıktığı için kaçmaya filan çalışmıyor MC idam etmeye çalışıyor ancak MC çok güçlü olduğu için bir türlü ölmüyor sonra cennet dedikleri tehlikeli bir adada sonsuz yaşam iksirini bulmak için mahkumlara teklif yapılıyor kim iksiri getirirse o affedilecek MC de bir sebepten kabul ediyor ve olaylar başlıyor.

İlk bölümde oluyor bunlar yani spoiler filan değil öneririm kısa ve güzel animelerden.

Ayrıca bu sene yeni sezonu çıkacak sanırsam.

Toplamda 13 bölüm animecixde var animecixde Jigokuraku diye geçiyor.

Ayrıca yukarıda yazmayı unuttuğum bir baş yapıt var.

Code Geass 10/9.8 (48 bölüm)

Code Geass'ı çoktan silip süpürdüm hocam.

Brotherhood olanı izlemen gerekirdi zaten hocam ona bir daha bakmanı öneririm. AOT için ise 3. sezonda ova bölümlere denk geldiysen ondan bırakmış olabilirsin. Pazartesi 3 tane vizem olmasına rağmen bir haftadır ders+AOT gittim. İkinci bitirişim olacak hiç pişmanlık duymuyorum. Bence bir şansı daha hak ediyordur. Son sezonda olaylar bayağı fenalaşıyor.

Solo leveling ise bence tarihe tanıklık ediyoruz. bazı kişiler diyeceğimi onaylamasalar da one piece'in ilk çıktığında izleyen insanların yaşadığı anları bizim de solo leveling ile yaşayabileceğimi düşünüyorum. 10 yıl sonra ben 2. sezonun finalini izlediğim günü hatırlıyorum gibi şeyler diyeceğim ve bu güzel bir anı kalacak bence.
sen dalga mı geçiyorsun yoksa ciddi mi söylüyorsun şunu ? solo leveling gibi anca insanlara patır kutur vurmalı, ana karakter dısında hicbir yan karakterin olayı olmayan,butun animenin power up almakla gectigi bir animeyi one piece gibi benzeri olmayan bir animeyle kıyaslamak cok garip. bide tarihe tanıklık ediyomusuz. cok garipsiniz valla

Sen dalga mı geçiyorsun yoksa ciddi mi söylüyorsun şunu? Solo Leveling gibi anca insanlara patır kutur vurmalı, ana karakter dısında hiçbir yan karakterin olayı olmayan, butun animenin Power up almakla gectigi bir animeyi One Piece gibi benzeri olmayan bir animeyle kıyaslamak cok garip. Bir de tarihe tanıklık ediyormusuz. Cok garipsiniz vallahi.

Kesinlikle katılıyorum, sırf ana karakter "havalı" diye seriyi başyapıt ilan ettiler.

sen dalga mı geçiyorsun yoksa ciddi mi söylüyorsun şunu ? solo leveling gibi anca insanlara patır kutur vurmalı, ana karakter dısında hicbir yan karakterin olayı olmayan,butun animenin power up almakla gectigi bir animeyi one piece gibi benzeri olmayan bir animeyle kıyaslamak cok garip. bide tarihe tanıklık ediyomusuz. cok garipsiniz valla
Kardeşim power up alıyorsun tarihe tanıklık işte :D Şaka bir yana Dragon Ball gibi çok abartılıyor.

Vurdulu kırdılı shounenler tarihe tanıklık etmekse en serisinden bende bir adet yazayım şu devirde solo leveling gibi bir seri yazmanın nesi var sanki 😅

Kesinlikle katılıyorum, sırf ana karakter "havalı" diye seriyi başyapıt ilan ettiler.
Gintama bence başyapıt.
images (26).jpeg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı