Uzun kablolu USB hub önerisi

Yer
-37.71346442925004, 145.46635037319714
Bilgisayar kasamı tamamen odanın bitişiğindeki balkona taşıdım. Şu anda USB 2 uzatma kablosu, monitörün USB portu gibi çözümler ürettim ama ideal değil.
USB hub alacağım ama uzun kablolu ürün bulamadım. Böyle bir ürün var mı yoksa USB 3 uzatma kablosu + hub baksam daha mı iyi olur? 😕 teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım. Uzun kablolu HUB araştırdım fakat bulamadım. S-Link, Ugreen, Baseus markalarından bir HUB ve kablo uzatması almanızı öneririm. Kaç metrelik istiyorsunuz? Bilgisayara giren port Type-C mi olacak USB mi? Kaç USB portu istiyorsunuz?

Anladım. Uzun kablolu HUB araştırdım fakat bulamadım. S-Link, Ugreen, Baseus markalarından bir HUB ve kablo uzatması almanızı öneririm. Kaç metrelik istiyorsunuz? Bilgisayara giren port Type-C mi olacak USB mi? Kaç USB portu istiyorsunuz?
Amacım uzun kablolu hub sormaktı ama mümkün değilse şunları beğendim. USB 3.X girişli, 6~ portlu olması yeterli normalde. 🤔

Hocam o 7 girişli USB HUB için bir uzatma kablosuna ihtiyacınız yok. Uzun bir Type-C kablosuna ihtiyacınız var.
Doğru. 🧐 Ama Hem USB A girişli, hem 3.x hızda hem de Type-C çıkışlı 3 metre kablo bulamadım.
En fazla 2 metre buldum.
Onun da yetmeme ihtimali var. 😃

edit: 2 metre yetiyor. Teşekkürler!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı