Uzun Kullanımda Memnun Kaldığınız Ürünler

İlk olarak farelerden başlayayım:

A4Tech X7: Bunu yaklaşık olarak 1 veya 1.5 sene kullandım ağır bir mouse çok tercih edilesi bir şey değil, önermem.

Logitech G300s: Bu fareyi de yaklaşık olarak 10 - 12 ay kullandım her şeyi çok güzel tek sıkıntısı küçüklüğü eliniz ortalama boyda bile olsa mouse küçük kalıyor.

Steelseries Kinzu v3: Bunu da 1 sene kullandım tasarımı hoş ve sadece büyük eller içinde uygun güzel bir mouse, öneririm.

Corsair Harpoon: Şuanda aktif olarak kullandığım mouse. Çok beğeniyorum zaten şimdiye kadar Corsair ürünlerin hepsinden memnun kaldım hem tasarımı hem büyüklüğü hemde makrolar açısından çok güzel bir mouse öneririm.

Kulaklıklar:

Logitech G230: 2 sene kullandım, fiyatına göre güzel bir kulaklıktı ama çok sağlam olduğunu söyleyemem, çok aşırı derecede önermem.

Corsair H1500: Son 3 senedir kullanıyorum ve gerçekten harika bir kulaklık her şeyi güzel azıcık ağır ama ona da yapacak bir şey yok, ve artık 3 seneden sonra kulaklığın tepesindeki süngerler soyulmaya başladı yavaştan oda olur artık 3 sene olmuş. Ama kulaklık padlerinde sıkıntı yok.

Mousepad:

Steelseries QCK: Neden bilmiyorum ama gözüme hep küçük gelirdi yaklaşık olarak 3 sene kullandım, ama memnundum güzel bir mousepaddi. Fiyatına göre normal.

Corsair Polaris RGB: Buna mousepad denmez bu mouse matt daha kalın bir yapısı var, gerçekten memnunum mouse üzerinde harika bir şekilde kayıyor ve görünüş açısından da harika gözüküyor, bütçen fazla ise öneririm.

Klavyeler:

Everest Modelini Bilmiyorum: Modelini gerçekten hatırlamıyorum ama baya kalitesizdi genel olarak Everest'in hiçbir ürününü önermem 1 sene kullandım.

A4TECH Blody B120 Turbo: Bu klavyeyi de 1 sene kullandım hem tasarımı hemde kullanımı olsun güzeldi fiyatına göre güzel bir klavye, öneririm.

Corsair K55 RGB: Tek sıkıntısı mekanik olmaması onun dışında ışıkları, görünüşü, performansı harika bir klavye kesinlikle öneririm.

Vallahi bu kadar yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Mükemmel bir yazı olmuş, deneyimlerini paylaştığın için teşekkürler.

MSI gaming notebook almıştım 4-5 sene önce, bir kere bile servise gitmedi (sadece son birkaç aydır klavyesi ölmeye başladı). 1.5 yıldır da Logitech G403 kullanıyorum ondan da memnunum. Kulaklık olarak 2 yıl boyunca Sony MDRE9LPB kullanmıştım. 2 yılın ardından sol tarafı bozuldu, yine aynısından aldım ve memnunum. Ses kalitesi pek de iyi değil ama bu bütçeye uygun, güzel bir kulaklık. CS GO oynadığım zamanlarda da çok rahat ses kasabiliyordum.

Seneyi hatırlamıyorum ama belki 8-10 sene olmuştur ilk olarak A4Tech X7 750BH almıştım sonrasında da 747H modelini aldım hala da kullanıyorum. Hiç de ağır falan değil bence yeri geldiğinde 12-13 saat oyun oynamış biri olarak illaki böyle bir olumsuzluğu farkederdim. Fare altındaki bölmede ağırlığı ayarlayabileceğiniz bir parça bulunuyor. Tamamını veya isteğe göre sayıda ağırlık çıkartarak kişiye uygun ağırlığı ayarlayabiliyorsunuz. Şu an bile yüksek fiyatlı oluşu kalitesini gösteriyor bence.

Dostum ben de 12-13 saat oynadım sıkıntı o değil diğerlerine göre ağır. Ya da en azından ben öyle hissettim.

Logitech G300S. Yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum hala taş gibi. Zamanla elime küçük gelmesinden ve artık sıkıldığımdan başka bir model arıyorum yoksa hala kullanıyorum mis gibi . Zamanında Vatan'dan 80TL'ye almıştım geçen baktım fiyatları uçmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…