Uzun kullanımda sistem sıcaklığının 90 derecelere ulaşması normal mi?

Kasanın etrafı çok dolu hocam. Küçük masa ve 2 monitör kullandığımdan dolayı daha da sorun çıkartıyor.

Kasanın önü ve arkası doluya, sizde kasanın üstünden hava akışı sağlarsınız.

Kasanın önü ve arkası doluya, sizde kasanın üstünden hava akışı sağlarsınız.

Hocam sadece arkası dolu. 1. Monitörüm Kasanın önünde. Ön ve üstte bir sorun yok, kasanın üstünden hava akışı sağlamak tam olarak ne anlama geliyor? oraya fan falanmı takmamı istiyorsunuz?

Hocam sadece arkası dolu. 1. monitörüm kasanın önünde. Ön ve üstte bir sorun yok, kasanın üstünden hava akışı sağlamak tam olarak ne anlama geliyor? Oraya fan falan mı takmamı istiyorsunuz?

Evet. Gerekirse önde ki fanları yukarıya egzoz fan olarak takın. Yaz aylarında odanızda sıcak olduğu için ön taraftan sıcak hava girmesi bir işe yaramıyor.

Hocam sadece arkası dolu. 1. monitörüm kasanın önünde. Ön ve üstte bir sorun yok, kasanın üstünden hava akışı sağlamak tam olarak ne anlama geliyor? Oraya fan falan mı takmamı istiyorsunuz?

Benim de masam küçük kasa masanın altından bakılınca düz duruyordu ben onu farklı bir sebepten ötürü egzoz fanı açıklığa üfleyecek şekilde ayarladım 2-3 derece oynadı.

Evet. Gerekirse önde ki fanları yukarıya egzoz fan olarak takın. Yaz aylarında odanızda sıcak olduğu için ön taraftan sıcak hava girmesi bir işe yaramıyor.

Anladım. Bir sorum olacak, kasanın arkasındaki fan dışarıya üflediği için monitörüm çok fazla ısınıyor. arka fanı iptal edip 1 tane daha fan alsam ikisini üste taksam olur mu? çünkü monitörün kasaya bakan kısmı bayağı ısınmıştı, panelinin arızalanmasından korkmadım değil.

Olur. Bana kalırsa önde ki 3 fandan en altında ki PSU kablolarına hava üflediği için hiçbir işe yaramıyor, onu da ters çevirip egzoz olarak kullanabilirsiniz.

Olur. Bana kalırsa önde ki 3 fandan en altında ki PSU kablolarına hava üflediği için hiçbir işe yaramıyor, onu da ters çevirip egzoz olarak kullanabilirsiniz.

Hocam en alttaki fan tam olarak kablolara vermiyor havayı biraz üstten geliyor 50 50 yani. Büyük ihtimalle dediğim gibi arka fanı iptal edip, yeni bir tane daha fan alıp üste takacağım.

Havalardan kaynaklıdır kasam son 2 3 gündür cam paneli yanıyor.

@Cursor

Hocam pek bilmediğimden bir sorum olacak. 1,000-1,500 TL'ye bir Hava Soğutucu alsam kasanın yakınında tutsam 2-3 derece bile olsa etki edermi?

@Cursor

Hocam pek bilmediğimden bir sorum olacak. 1,000-1,500 TL'ye bir Hava Soğutucu alsam kasanın yakınında tutsam 2-3 derece bile olsa etki edermi?

Mantıksız olur. Siz kaliteli bir fan alıp, kasa da takabildiğiniz kadar yere fanı takın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…