Uzun menzilli router tavsiyesi

arizzaozkaya

Centipat
Merhabalar.
Karşılıklı iki iş yerim var, aralarında yaklaşık olarak 30 metre mesafe var. İş yerlerimden sadece birinde internet var ve birinden diğerine kablo çekme imkanım yok. Maalesef aralarından yol geçiyor. Dolayısıyla 2 tane router alıp birinden diğerine internet aktarımı yapmayı amaçlıyorum. Bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Powerline diye bir şey var. Göz atmanızı öneririm.
Düzeltme: "Karşılıklı iş yeri" yazısını okumamışım sadece mesafeyi görünce yazdım ama mesajı silemiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şöyle bir ürün buldum ama şu anda satışı yok. Performansını falan bilmiyorum fakat 2 KM menzili olduğunu söylüyor, 30 metrede rahatça çalışacaktır.
Technopat'ta bu konuyu buldum, umarım işinize yarar. Bu tip ürünler Outdoor Access Point olarak geçiyormuş.
Uzun menzilli router önerisi - Technopat Sosyal
https://www.hepsiburada.com/outdoor-access-point-c-80312250

Son düzenleme:
Powerline diye bir şey var. Göz atmanızı öneririm.
Düzeltme: "Karşılıklı iş yeri" yazısını okumamışım sadece mesafeyi görünce yazdım ama mesajı silemiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şöyle bir ürün buldum ama şu anda satışı yok. Performansını falan bilmiyorum fakat 2 KM menzili olduğunu söylüyor, 30 metrede rahatça çalışacaktır.
Technopat'ta bu konuyu buldum, umarım işinize yarar. Bu tip ürünler Outdoor Access Point olarak geçiyormuş.
Uzun menzilli router önerisi - Technopat Sosyal
https://www.hepsiburada.com/outdoor-access-point-c-80312250

Bunlar çok iyi, işimi görecektir. Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı