Uzun menzilli ve bütçe dostu Access Point/Router tavsiyesi

aisohfurkan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar,

Direkt konuya gireyim: Evimizde maalesef hâlâ internet altyapısı yok, yıllardır başvuruda bulunmamıza rağmen sonuç alamadık. Bu yüzden interneti yan komşumdan alıyorum.

Sadece bilgisayarımda internet kullanabileyim diye TP-Link TL-WA801nd model Access Point kullanıyorum. Cihazı Client modunda kurup, kablosuz olarak komşunun internetine bağlanıyor, ardından Ethernet kablosu ile bilgisayarıma aktarıyorum.

Ancak ciddi bir sinyal sıkıntısı yaşıyorum. Sinyal gücü genelde 13 dB ile 26 dB arasında gidip geliyor. Hızım sürekli dalgalanıyor, zaman zaman bağlantı tamamen kopup tekrar geliyor. Kablo çekme şansım da yok çünkü komşum bu konuda izin vermiyor.

Bu yüzden bana daha uzun menzilli, stabil bağlantı sağlayabilecek ve bütçe dostu bir Access Point veya modem önerisinde bulunabilir misiniz? Sadece bilgisayara kablolu internet vermesi yeterli, ekstra özellik aramıyorum.

Yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.
İyi Sosyaller!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…