Uzun Mesafe İlişkisi

htcsensehoba

Hectopat
Şimdi bunu yazabileceğim bir sürü platform vardı ama burası en mantıklı, insanlarla fikir alışverişi yapabileceğim yer gibi geldi. Lise üçüncü sınıfa geçmiş bir kardeşinizim. Bu zamana kadar bir sürü ilişkim oldu ama onlara karşı hoşlanmaktan başka bir şey hissetmedim. Geçen sene bu zamanlarda bir kız beni özel numaradan aramaya başladı. Tam bir yıldır konuşuyoruz ve daha kim olduğunu bilmeden, bana kendi hakkında konuşarak onu tanıma fırsatı vererek kendisine hoşlanmaktan öte duygular hissetmemi sağladı. Fakat sonradan öğrendim ki bu kız arkadaşımız benimle aynı şehirde değilmiş, bir arkadaşı aracılığıyla beni tanımış. Adana'dayım, kendisi Antalya'da. İlişkimizi yürütür gibi duruyoruz çünkü yeniliklere açık olma, araştırma ve kendimizi geliştirme konusunda fikir alışverişi yapacak insanlarız. Vakit geçiririz ama aklımda soru işaretleri kalıyor. Siz nasıl bir şeyler önerirsiniz acaba, durumum hakkında yorumlarınız nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim seni biri ince ince işliyor olabilir. Ama ben gerçek olduğunu varsayıyorum. Uzun ilişki yürümüyor bizzat ben denedim. İlk başta olur gibi olur, görüntülü konuşursunuz, görüntülü konuşma normal konuşmaya döner, sonra mesaja düşer uzun uzun mesajlaşırsınız, mesajlar kısalmaya başlar ve ayrılırsınız. Ama dene yani bir şey kaybetmezsin.

Gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani insanlar daha yanı başındaki ile senelerce tanışmasına rağmen onu bile doğru düzgün tanıyamazken, siz görmediğiniz birinden bahsediyorsunuz.

Bir sesten bahsediyorsunuz. Sadece bir sese aşık olmak...

Bilemiyorum. Bence bu ilişki size bir yarar sağlamaz.

Belkide hayatınızı bile mahvedebilir.

Gerçekten tutuklu kaldım. Ekrana öylece bakarak ne yazacağımı düşünüyorum.

Bana birkaç saat verin siz en iyisi.

Arkadaşlar yan hesabımdan yazıyorum kendi hesabım ban yedi sanırım... Sahiden anlayamıyorum sevgilimin bana veremediği mutluluğu bu kız vermişti tabi ara ara gitgeller olacak şehirler arası ama bilmiyorum istiyorum sanırım bir yıl oldu bile şimdiden ne diyebilirim ki

Bir sesten çok bir düşünce yapısı kanka fikir yapısı ve zevkleri o kadar hoş ki bir muhabbetimizde bile bana yeni şeyler öğretebilecek birisi gibi duruyor

İkimiz de birbirimizden kaç kez uzak kalmaya çalıştık genelde o tabi bunu yapmaya çalıştı çünkü mantıklı birisi ve bu ilişki yürümez mesafeler falan dedi ama birbirimizi bir şekilde bırakamadık sürekli geri döndük bunlar bağlanmaktan öte şeyler gibi geliyor bana

Biz ilerisini düşünüyoruz hiç sıkılmayız birbirimizden falan benim kendimce planlarım var mesela ikimiz de defter tutuyoruz bir sonraki buluşmalara kadar birer defter doldurmak gibisinden daha çok bilmediği ve ona söylemediğim şeyler var ama güzel şeyler hayal ediyorum fakat nasıl olur sahiden bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…