Merhabalar, yeni odam için priz almam gerekiyor. Bilgisayarı koyacağım yer ile priz ters yerde bu yüzden uzatma kablosu kullanacağım. Fakat bana minimum 4-4.5m gerekiyor. Kaliteli markaların çoğunda bu uzunlukta bir şeyler yok ya da bütçemi aşıyor. Bunun için prizden tek girişli uzatma çeksem bilgisayara kadar daha sonra o uzatmaya 3-4 girişli uzatmayı taksam problem yaşar mıyım?
Viko Grup Priz Anahtarlı/Anahtarsız 2'li/3'lü/4'lü/5'li/6'lı 3/5M en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Viko Grup Priz Anahtarlı/Anahtarsız 2'li/3'lü/4'lü/5'li/6'lı 3/5M en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Merhabalar, yeni odam için priz almam gerekiyor. Bilgisayarı koyacağım yer ile priz ters yerde bu yüzden uzatma kablosu kullanacağım. Fakat bana minimum 4-4.5m gerekiyor. Kaliteli markaların çoğunda bu uzunlukta bir şeyler yok ya da bütçemi aşıyor. Bunun için prizden tek girişli uzatma çeksem bilgisayara kadar daha sonra o uzatmaya 3-4 girişli uzatmayı taksam problem yaşar mıyım?
Prizden istediğin yere kablo ile uzatma alman ve o uzatmaya tekrar istediğin kadar çoklu priz takman sıkıntı yaratmaz, yalnız elektrikli soba tarzı yüksek akım kullanacaksan sıkıntı olabilir. Eğer sadece PC ve bunun yanın da az akım çekecek cihazlar kullanacaksan hiçbir sıkıntı yaratmaz. Zaten 3500 Watt olarak belirtmiş. Ayrıca ucuz dediğin 3'lü pirizin 5 metre anahtarlı olan fiyatı 61.56 artı kargo 12.50 toplam 74 TL'ye geliyor. 5 metre anahtarsız daha ucuz olur ama, o da 5 metre olarak satılmıyor. Elektrikçiye gidip istediğin uzunlukta kablo kestiripuçlarına fiş ve priz bağlatıp kullanabilirsin. PC, şarj aleti, hoparlör 5+1 gibi bu tarz aletler fazla akım çekmezler sıkıntı yaratmaz. Yeterki elektrikli soba, ütü tarzı bir şey takma. Elektrikçiye gidip bana, 3 çarpı bir buçuk ya da, 3 çarpı iki buçukluk tetere kabloya 3'lü priz ve fiş takıp verir misiniz derseniz işinizi görürler. İstersen bu şekil de hazır da almak istersen, yazdığım kablo kesitine bakıp, değerlere dikkat edip alabilirsin, seçim senin. En ideali 3 çarpı 2 buçukluktur ve hazır alma bence, gidip elektrikçinin birine yaptır. Belki biraz daha fiyatı fazla da olabilir ama, daha sağlam olur.