Emir Everett Centipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #1 Uzun saçlı dostlar saçlarınızı ne sıklıkla yıkıyorsunuz? Ben 1 gün yıkayıp 1 gün yıkamıyorum 1 gün sonra tekrar yıkıyorum sizce böyle yapmak zararlı mı zararlıysa nasıl yıkamalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ekim 2021
Uzun saçlı dostlar saçlarınızı ne sıklıkla yıkıyorsunuz? Ben 1 gün yıkayıp 1 gün yıkamıyorum 1 gün sonra tekrar yıkıyorum sizce böyle yapmak zararlı mı zararlıysa nasıl yıkamalıyım?
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.544 Makaleler 3 Çözümler 58 2 Ekim 2021 #2 Kışın saçlarınız fazla kirlenmediği için 2-3 günde bir yıkayabilirsiniz. Ben şahsen yazları 1-2 günde bir yıkıyorum.
Kışın saçlarınız fazla kirlenmediği için 2-3 günde bir yıkayabilirsiniz. Ben şahsen yazları 1-2 günde bir yıkıyorum.
Zeuszeus2023 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mayıs 2019 Mesajlar 1.591 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Belki Yazılımcı 2 Ekim 2021 #3 Banyo etmeden önce tarıyorum ki ölü saçları toplayabileyim . Bu sayede banyoda üzerime ölü saçlar dökülmüyor. Onun dışında pekbirşey bilmiyorum.
Banyo etmeden önce tarıyorum ki ölü saçları toplayabileyim . Bu sayede banyoda üzerime ölü saçlar dökülmüyor. Onun dışında pekbirşey bilmiyorum.