Uzun soluklu oyun önerisi

Celal Sönmez

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Windows 11 Pro AMD Ryzen 5 5600 6-Core Processor, 3501 Mhz, 6 çekirdek 12 mantıksal işlemci NVIDIA RTX 4060 16 GB RAM
Meslek
Öğrenci
Selamlar, şu sıralar hem bayram hem de okul yokken uzun soluklu bir seriye başlamak istiyorum. Öyle kasma oyunlarından (Metin2, Black Myth: Wukong vb.) Ziyade hikayeli oyunlara daha çok ilgim var. Hikayeli oyun olursa daha güzel olur ama Minecraft, teardown tarzı oyunları da severek oynamışlığım var. Tüm bunların yanında Power wash Simulator tarzı temizlik oyunlarını da severim. Marvel oyunlarını da oynamayı severim, zaten şu aralar hep onlarla vakit geçiriyorum fakat ufaktan sıkılmaya başladım. Kill Knight tarzı 2D savaş oyunlarını da oynarım. Outlast tarzı değil de daha az korku içeren, gerilim oyunlarını da oynarım (Control, ghostwire Tokyo tarzı).

Oynadıklarım:

Tüm Assassin's Creed serisi.
RDR 2
Batman Arkham Knight.
Batman Arkham City.
Marvel's Spider-Man Remastered.
Marvel's Spider-Man 2
Marvel's Spider-Man Miles Morales.
Power wash Simulator.
Minecraft.
Teardown.
Crime scene cleaner.
Ravenfield.
Tüm GTA serisi.
Tüm sgw serisi.
Control.
Ghostwire Tokyo.
Hitman 3 (diğer oyunlarını oynamadım, diğerlerini de oynamamı önerir misiniz?)
Detroit becom human.
Tüm Ghostrunner serisi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Baldur's Gate 3, Witcher 3 ve Ghost of Tsushima ilk önerecek olduğum oyunlar. Ama ben daha ziyade yeni çıkmış ve erken erişimde olan Inzoi'yi önermek istiyorum. Uzun soluklu değil ömürlük bir oyun neredeyse. Yaşam simülasyonu seven insan sayısı pek fazla değil ama bana hitap eden bir oyun olduğu için öneriyorum. Herkese hitap etmeyebilir ama müthiş detayları var. Ben karakterimi oluşturdum ve ona güzel bir hayat rotası çizeceğim bakalım. Oyun dediğim gibi erken erişimde daha sonra farklı detaylar illa ki eklenecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı