Uzun süre bilgisayarı açmamak zararlı mı?

Artyom11

Hectopat
Yer
Kotka
Daha fazla  
Aigo marka PSU bulunduran bir bilgisayarım var. Yaklaşık 20 gün evde olamayacağım ve bilgisayara erişimim olmayacak. Önceden uzun süre açılmayan bilgisayarlarda PSU, ısınma sorunu oluştuğunu anlatan konular gördüm. Sizce açmasam parçalara herhangi bir zarar olur mu? Eğer olacak ise babam evde olacak ondan günde açmasını ve 10 dakika kadar beklemesini rica edeceğim. İyi forumlar.

bağlı hiçbirşey bırakmazsanız hiçbirşey olmaz.ben de seyehata gittiğim için 29 gün boyunca bilgisayar çalışmadı eve geldiğimde güç tuşuna bastığım anda direk açıldı.

1593797645717.png
1593797689707.png
Döndüğünde bu şekilde bulabilirsin:)

Son düzenleme:
Yahu boş ver 120 günü.

"Bilgisayar uzun süre açık kalacak, zarar görür mü?" Diyeni görmüştüm ama bunu ilk kez görüyorum. Benim bilgisayarım 120 gün civarı kullanılmamıştı, zarar görmedi.

Yahu boş ver 120 günü. İnternet kapandı diye bilgisayarı 3 belki de 4 yıl açmadık. İnternet gelince de üstene bir de 2 yıl kullandım. Hiçbir şeydik olmaz kanka hiç korkmana gerek yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı